2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون

216 بازدید | 24 پست

اگه مادرشوهرتون و خیلی اصرار کنید ک با شما بیاد مسافرت ولی هر چی التماس کنی اخرشم نیاد بعد یه ماه بعد با جاریتون بره مسافرت ...ناراحتی داره یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید خیلی اصرار کنید.تعارف کردید یا میگه بله یا نه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خب دوسداشتم بیاد ولی نیومد الان میخاد با برادرشوهرم اینا بره خیلی ناراحت شدم خدایی

اون دوست نداشته‌.شرایطش جوری بوده دوست نداشته اون‌زمان بره مسافرت.حالا ناراحتی که نیومده یا چون فکر میکنی اونا رو‌به شما ترجیح داده ناراحتی.در هر صورت ادما اختیار خودشونو دارن.کسی به من اصرار کنه حس خفگی بهم دست میده

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
اون دوست نداشته‌.شرایطش جوری بوده دوست نداشته اون‌زمان بره مسافرت.حالا ناراحتی که نیومده یا چون فکر ...

اخه موقعی ک من گفتم گف کمرم درد میکنه الانم هنوز کمر درد داره ولی میخاذ بره

عزیزم دوست من مادرشوهرش بادوستم که عروسشه خیلی مشتاقه مسافرت ولی باعروس دیگه اش اصلانمیره چون روحیه شون بهم نمیخوره وجاریش زیادی باحوصله ایناعجول اذیت میشن جاری همیشه گله منده چرابامانمیادولی دلیلش رونمیدونند

2810