2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست
اخه موقعی ک من گفتم گف کمرم درد میکنه الانم هنوز کمر درد داره ولی میخاذ بره

وای ول کن بابا همینجوری اگر تو همه موارد گیری که هی بگی چرا چرا واقعا فراری میدی ادما رو.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیارو فراری میدم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای از مادر شوهرت و بقزه دور بریات انقد سوال میکنی انقد چرا چرا میگی هی دنبال دلیلی گیری ؟کیو قراره فراری بدی همونایی که زیادی بهشون گیر میدی همونایی که نه بگن بهت ناراحت میشی .یکم برا خودت مشغله درست کن انقد دنبال چرا تو چیزای بی اهمیت نگردی.حالا به من لازم نیست جواب بدی و مهمم نیست ناراحت نیستی از نیومدنش از اینکه با اونا میره و حس میکتی اونا رو بیشتر دوست داره ناراحتی.بیخیال شو

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وای از مادر شوهرت و بقزه دور بریات انقد سوال میکنی انقد چرا چرا میگی هی دنب ...

وایی از حرفات ترسیدم😭😭

چرا به نظرت انقد چرا چرا سوال دارم 

وایی از حرفات ترسیدم😭😭چرا به نظرت انقد چرا چرا سوال دارم

سعی کن انقد سوال نپرسی.اصلا اصرار نکن.مهر طلب نباش.زیادی به کسی رو نده.بیشتر از طرفیت کسی محبت نکن.تعارف کردی گفت نه تمام.زیاد ناز کسی رو کشیدن خوب نیست.اومد که اومد نیومد خانوادگی خوش بگذرونید دنبال دم میگردی برا خودت چرا .حق بده به ادما که بی دلیل از معاشرت باهات لدت ببرن یا نه.

یکم اگر بیکار تو خونه وقت اضافه رو صرف کارای مفید کن

مرسی عزیزممم چ خوب گفتی

تجربه خودمه من احترام میزارم سرم‌به زندگی خودمو ولی خوب من خانواده همسرم چون از قومیت متفاوتم دوست ندارن رفت و امد کنن و البته که بعد تغییر وضع مالیشون بدتر شدن.تعارف کنمم نمیان.سالهاست که رفت امدی نیست.ولی من انقد برا خودم سرگرمی مفید دارم که دیگه فرق گذاشتنا اذیتم نکنه.قسم خوروم که دیگه هیچ جا ازشون صحبت نکنم ولی گفتم تا بدونی بی درک‌نیستم

همسرتم باهاشون رفت و امد نمیکنه؟

کمابیش.احترام میزاره زنگ میزنه ولی چون از یکی یکشون ضربه خورده ودلش شکسته فقط با مادرش رفت و امد داره اونم به حرمت مادر بودنش.