2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 27165 بازدید | 218 پست

چقدر بی فکر مهمون بیاد قندون خالی بزاره بعدش اون کهذشکلات هارو برده از خساستشون بوده

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از زندگی داداشت پاتو بکشی بیرون نه به مشکل نمیخورن

توبرا داداشت خواستگاری نرفتی؟!تحقیق نکردی!قندون خالی رو چجوری توجیح میکنی اونا چن ساعت قبل خبرداشتن قراره بریم...داداشم مارو برده که نظربدیم ببینیم.خواستگاری رفتن برا همینه اگه نه که دست یه نفر رو میگیرن توخیابون میبرن عقدمیکنن

ای وای من چقد دخالت میکنی و گیر میدی همین کارا رو کردین پسر بنده خدا تا الان عذب مونده وا بدین نشستی ...

میگن قبل ازدواج چشماتو خوب باز کن کجا میری با کی وصلت میکنی.بعد ازدواج چشاتو ببند و زندگی کن...داداشم چون ما مشکل مالی داشتیم و پدر قادر ب کار نبود تا الان کار کرد برا خانواده..و گفت حالاباخیال راحت ازدواج میکنم....وقتی چیزی میخای بگی یکم فکر کن و یه طرفه به قاضی نرو‌.خواهرشوهر اون دختر نشدم هنوز.بعضی رفتارا نشونه از خیلی چیزاس من اومد نظربپرسم اینجا

ما رفتیم یه جا خاستگاری برا داداشم   دوتا برادر داشت که معلوم نبود کجا بودن . مادرم گفت اول بفرمایید کجا هستن بعد ما انگشتر میاریم اونام مقاومت میکردن . بلاخره نگفتن این دوتا کجان .  بهم خورد .‌

حالا یه بار داداش بدبختت خواست زندگی بسازه تو نذار اینبار ...بنظرم که واقعیتو نمیگی قندون خالی واقعا ...

وای وای از دست شما..چه دوروغی دارم بگم.انگشت شصت و اشارم تا ته قندون رفت تا یه قند برداشتم...نمیخاستم بخورم اما گفتم ناراحت نشن....خواستگار که میاد سعی میکنن یه دست لیوان خوب سینی خوب قند فلان بیارن...من خودم بخدا خواستگار زیاد داشتم خدایی اینجوری ازهیچکس پذیرایی نکردم

میگن قبل ازدواج چشماتو خوب باز کن کجا میری با کی وصلت میکنی.بعد ازدواج چشاتو ببند و زندگی کن...داداش ...

عزیزم برخلاف بقبه من میگم کارت درسته...رو جزئیات دقت کن...حتما بیشتر رفت و آمد کنید...منم قبل ازدواج رفتارهای ریز اینطوری دیدم..به هر کسی چه خانوادم چه نی نی سایت و  حتی مشاور گفتم یه پوزخند زدن گفتن داری بزرگش میکنی..با این اخلاقت کسی نمیگیرتت....ولی بعد ازدواج دیدم همون رفتارهای جزئی نشونه های بزرگی بودن از مناسب نبودن طرفم برای ازدواج بوده..الان تو سخت ترین  روزهای زندگیم تنها و بدون پشتوانه ام عذاب میکشم و حتی شب ها خواب ندارم....من که بدبخت شدم شما خیلی مراقب باش برادرت ازدواج نامناسب نداشته باشه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

از زندگی داداشت پاتو بکشی بیرون نه به مشکل نمیخورن

فقط این جمله رو بلدیم 

پس خدای نکرده مریض میشن یا مشکل دار میشن طرف خونوادشون نیان به خودشون ربط داره

داداش من هر وقت مریض میشه زن داداشم فوری میندازتش خونه بابامو میره  

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

عزیزم طبق نظر و گفته ی بیشتر دوستان بهتره رفت و آمد کنید چندین بار اگه مقدوره حتی یک یا دو جلسه دیگه هم کافیه که شکتون برطرف شه اگه امکان رفت و آمد بیشتر نیست و بعد اینکه چیزی که ذهن شما رو درگیر کرده رو با برادرتون هم در میون بذارید ببینید اون چه توجیهی براش داره و در آخر اینکه ان شاءالله برادرتون خوشبخت ترین بشه و عاقبت بخیر و شما هم شاهد خوشی های زندگیش باشید 😍

فاروس:فانوس دریایی😊
2810