2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 18027 بازدید | 218 پست
بعضی ها هم هستن به جای زبون مار دارن تو دهنشون

واااا...دارم میگم در صدم ثانیه قندها رو شمردی کارت درست و طبیعیه؟؟؟؟ شاید قند توی خونه نداشتن...شاید یادشون نرفته.

چکار قند توی قندون دارین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چون خواهر شوهره جبهه نگیریدطرف گیریم که اصلا هول کرده،شکلاتشم که هیچی میگیم میخواست خورده نشه ...

ارزش مهمون با چهار تا قند رفت زیر سوال ؟

بابا یادشون رفته

منم دیروز مهمون داشتیم از نمکدون یادم رفته بود

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بعضی ها هم هستن به جای زبون مار دارن تو دهنشون

اینا رو ول کن جبهه میگیرن

خونه هرکی بری چندتا دونه قند بیشتر تو قندون نباشه اینقدر عیبه که احتمال اینکه  بشماریش زیاده.

اون کاربر عزیز حالا ده تا قند بزار تو قندون ببین چطوری دیده میشه 

اونم جلو مهمان .که خواستگار هم هستن

من اتفاقا به نظرم مهمه حالا شکلات نه ولی قندون چرا اونم تو جلسه خواستگاری که آدم ده بار چک میکنه البته نمیش با همین یه بار قصاوت کرد اما عجله نکنید بیشتر رفت و آمد کنید ما تو جلسه خواستگاری و آشنایی های بعدی با عروسمون خیلی چیزا دستمون اومد مثلا بر عکس ظاهر که خیلی مرتب بودن اما مثلا ظرفا لنگه به لنگه سر شام دنبال نمکدون و کفگیر و پارچ آب میگشتن  تازه فهمیدیم کلا شام دور همی براشون معنا نداره پدره بیرون غذا میخوره اینام کلا دو نفری از بیرون غذا میگیرن اصلا اهل آشپزی نبودن اما خب دختر خوبی بود وصلت کردن ما هرگز چیزی نگفتیم اماخودش اومد دوسالم با مامانم اینا بودن از مامانم خیلی چیزا رو یاد گرفت و خیلی تغییر کرد اما واقعا همه مثل عروس ما اهل تغییر نیستن 

ارزش مهمون با چهار تا قند رفت زیر سوال ؟بابا یادشون رفتهمنم دیروز مهمون داشتیم از نمکدون یادم رفته ب ...

ببین عزیزم اگر آدم مهمونش براش مهم باشه بله

اولش متوجه نشدن بعد که آوردن دیدن توش نیست با ی عذر خواهی پرش میکردم

شما هم نمکدون یادت رفت متوجه شدی آوردی

غذاتم نمک داشت نیاوردی مهم نبود

شاید چون ما به مهمان توجه میکنیم برامون اذیت کننده هست

واااا...دارم میگم در صدم ثانیه قندها رو شمردی کارت درست و طبیعیه؟؟؟؟ شاید قند توی خونه نداشتن...شاید ...

ببین عزیزدلم شما خودتونو بزارین جای اسی نمیزاری هم بزار جای آدم عادی 

همه ما اگر دستمون خالی باشه در حد یه پذیرایی ساده و آبرومند قرض میکنیم

شب خواستگاری اونم مهمانی که چهار ساعت راهو اومده ارزش قرض کردن پول در حد نیم کیلو قند شکسته نداشته؟

ببین عزیزدلم شما خودتونو بزارین جای اسی نمیزاری هم بزار جای آدم عادی همه ما اگر دستمون خالی باشه در ...

نمیدونم والا...میگم شاید نداشتن واقعا...شاید لحظه آخر دیدن قند ندارن و قندون خالیه..چی بگم

منم با عقل ناقصم یه حرفی زدم چمیدونم حقیقتش چی بوده 

نمیدونم والا...میگم شاید نداشتن واقعا...شاید لحظه آخر دیدن قند ندارن و قندون خالیه..چی بگممنم با عقل ...

دور از جونت عزیزم

من وقتی قندم تموم میشه چندتا بیشتر نمونده

چندتا تیکه نبات ،یا آب نبات ،یا شکلات قاطیش میکنم حداقل قندونم پر بشه عزیزم چون برام پیش اومده درک کردم

من کلا پیشنهادی ب اسی اینه اگر داداشش اصرار داره یبار دیگه برن خونشون بسنجن

2810