2777
2789
عنوان

بهش گفتم گند زدی با شوهر کردنت

168 بازدید | 8 پست

امشب وسط دعوا ب مامانم گفتم گند زدی ب زندکیم با این شوهر کردنت 

اونم ب من ۱۸ ساله برگشت گف فعلا ک حتی یکی از همینام خواستارت نشده 

دلم شکیت اول اینکه چون اون ۴۲ سالشه من ۱۸ عملا ۲۴ سال از من بیشتر زندگی کرده باید بیشتر بتونه خودش کنترل کنی بزرگونه تر رفتار کنه نکه مث بچه ها بحث کنه با من حتی باید جو مدیرت کنه 

دوم اینکههه انگاری حرف دلش زد (من بخاطر کنکور دو سال از دم در بیرون نرفتم خب ملت میخوان علم غیب داشته باسن من وجود خارجی دارم؟)

سوم اینکه مادر من با اشتباه شوهر کردنش پدر خوبی ک میتونستم داشته باشم رو کشت برای همیشه مادر خوبی ک میتونم داشته باشم رو کشت جو گرم خانواده کشت خواهر برادر خوبی ک هیچوقت نداشتم من هیجوقت نتونستم کنار بیام تو دنیا هیجی برای لذت بخش تر از خانواده خوب نیس ولی من باعث خراب شدن زندگی اون نشدم ک اینو گف کلی حسرت خانواده خوب رو دارم حتی حق گلایه هم ندارم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خندم گرفت آخه من و مامانم از این بحثها زیاد میکردیم ولی هرچی بزرگتر میشم بیشتر میفهمم چ بحثهای چرتی ...

اینکه یکی بهت بگه هیچ کس نیومد بگیرتی اونم ب بچه ۱۸ ساله انگار من ۳۰ سالمه 

این کجاش خنده داره بیشتر بهم حس نا امنی داد انگار ک اضایم میخاد دکم کنه

پس همه آدم خوب نیستن دراکولا هستن 

تو خوبی فقط 

خب تو خونه حرف میشه دیگه 

مامان منم از این حرفا بهم زده ولی یه تار موی منو با دنیا عوض نمیکنه 

همینکه دو سال پشت کنکور موندی 

به زور شوهرت ندادن نشون میده خانواده خوبی هستن 

خیلی توقعت بالا نباشه 

این پایین هم بیا 

انتظار داری مامانت چون بزرگتره با تو بحث نکنه 

ولی اون نباید انتظار داشته باشه تو که کوچیکتری احترامشو داشته باشی

همچنان دهه هشتادی های پرتوقع که انتظار دارن همه چی باب میلشون باشه هرجور دوس داشته باشن هم حرف میزنن

خب دروغ میگم مگ با اشتباه شوخر کردنش کل خانواده ی خوبی ک میتونستم داشته باشم کبریت کشید روش 

بعد انتظار داری حرفم نزنم؟؟؟؟ 

من ۱۸ ساله دارم حسرت میخورم چون حتی خانواده خوب ب میلیارد ها پول ترجیح میدم 

اگ قرار باشه ی زن ۴۲ ساله مثل ی دختر ۱۳ یاله حاضر جوابی کنه که عملا پختگی کجا رفته بلاخره ی جایی باید بزرگ بودنش نمایش بزارم

پس همه آدم خوب نیستن دراکولا هستن تو خوبی فقط خب تو خونه حرف میشه دیگه مامان منم از این حرفا بهم زده ...

نه احترام نمیزارم ببین مردن پدر چقدر درد داره؟؟؟ اون با جفت دستاش پدر و مادر خواهر و برادر خوبی ک میتونیتم داشته باشم  منو گذاشت تو قبر با ی انتخاب اشتباه 

من مثل اینا نیستم هر روز دارم ازار میبینم از اسن جو سرد 

باز اگ خودش سعی میکرد اشتباهش جبران کنه چون ادما علم غیب ک ندارن مثلا خودش رفتارش باهام خوب بود ی چیزی نکه مث دشمنه با من 

من ب عنوان ی انسان حق دارم گلایه کنم ک هیچوقت لذت خیلی چیزا بخاطر اشتباه تو نچشیدم خیلی چیز سنگینی؟؟؟ من دارم زجر میکشم بخاطر بی کس و کار بودنمم 

از این میسوزم ک اول اینکه حق ب جانبه دوم اینکه خودش سعی نمیکنه با خوبی زیاد دردمو التیام بده مدام نمک میپاشه