2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 101580 بازدید | 494 پست
برخلاف خیلی از نی نی سایتیها اصلا موافق گرفتن مهریه نیستم ...اتفاقا معتقدم کسانی که نادانسته ضد زنند ...

بهترین کامنتی‌بود ک خوندم 👏👏👏👏حالا اگه لازم داشت و هیچ پشتوانه ای نداشت یکم بگیره نه تا قرون آخرش ازحلقومش بیرون بکشه ومثلا تنبیه کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادم کث خل باشه ولی مث تو هر جایی و ننه خراب نباشه

زر نزن جن.ده ننه خودت خرابه چرا کم میاری به مادر و پدر کسی توهین میکنی کصگش حتما امثال شماها با پول مهریه دارن میدن و خوش میگذرونن که به فکر چیزی نیستن جن.ده خانه خراب کن💩💩💩😡😡😡

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲

دوستان من کات کردم
اگر میشه لطفا واسه تاپیکام گزارش بزنین پاک شه همش یادش میفتم
واستون صلوات میفرستم
ب نینی یار درخواست دادم پاک نکرد هنوز 

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

یه سوال اگ ازدواج مجدد کنی مهریت قط میشع؟کلا با ازدواج مجدد زن مهریه بهش تعلق میگیره؟

تنها در یه صورت اگر مرد درخواست طلاق بده. در بقیه ی موارد قطع میشه یا توافق کنید که مثلا ماهی دو میلیون اینم اگه طلاق بگیرین بازم هم هست

برخلاف خیلی از نی نی سایتیها اصلا موافق گرفتن مهریه نیستم ...اتفاقا معتقدم کسانی که نادانسته ضد زنند ...

این حرفا برای وقتیه که مملکت مملکت باشه وگرنه همش شعاره

وگرنه منم میگم اینارو

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مگه بعد از طلاقم میشه مهریه گرفت؟

آره

یه آشنا داشتیم جدا شده بود ازدواجم کرده بود بعدا یادش اومده بود مهریه از شوهر اولش بگیره

و گرفت اونم تمام و کمال

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️