2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37493 بازدید | 274 پست

کو ؟

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا همینن گلم.زورشون میاد هزار تومن بدن به زن البته وقتی قرار بر جدایی باشه.فک‌میکنن کندنه،نمیدونن حق زنه

شوهر من از اول زندگیمون تمام مال و اموال و داراییش دست منه. کلی طلا برام‌ خریده.همیشه هم‌ میگه اتفاقا حق زن بیشتره چون خونه داری و‌بچه داری سخت تر از کار مرده

امااااااا چند ماه پیش دعوامون شد.من خواستم قهر کنم برم خونه مامانم ، گفت اول طلاها و پولا و‌گوشیمو بده بعد برو😐

یعنی درک نمیکنم اینایی که فقط استوری میذارن.چرا مثل آدمای عاقل و بالغ جدا نمیشن؟

یمی از اقوام ما هم جدا شده،هپش استوری میذاره از خیانت همسر ،بعد مثلا برای آبرو داری به بقیه گفته مشکلمون چیز دیگه ای بود.خب آدم عاقل،مردم که خر نیستن.مادرسم فقط حرص رفتار دخترشو میخوره.

خب بی سرو صدا آبرومندانه تره و دهن مردمم الکی باز نمیشه.اینجوری به چرت و پرتا دامن زده میشه

بااااورررر کن عقیده قلبی تمااااام مردا همینه .منتها این به بدترین شکل بروزش داده.حتی اونایی که یه رک ...

ببخشید ولی 💩 خوردن

اونجا که دیه و ارثشون دوبرابره دهنشون باز نمیشه

اونجا که حق طلاق و حضانت و... دارن دهنشون باز نمیشه

یه مهریه میخان بدن اونم سالی یا دوسالی یه سکه میبرن همیشه دهنشون به💩خوری بازه

اگر گارد دارن اینارو برابر کنن ببینم کی مهریه میخاد دیگ

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکییییی بگهههه شوهر اسی چه زری زدددددد مردیم از فوضولی

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

2810