2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 92269 بازدید | 477 پست
آرهیه آشنا داشتیم جدا شده بود ازدواجم کرده بود بعدا یادش اومده بود مهریه از شوهر اولش بگیرهو گرفت او ...

چقد جالب

من فقط ۱۰ درصد مهرم رو گرفتم توافقی جدا شدم لابد دیگه من چون توافقی جدا شدم نمی تونم بگیرم که

می دونی ترسم از اینه که اگه شوهر سابقم فوت کرد بعد ۱۲۰ سال حق و حقوق بچم رو ندن خانوادش

مادرش همیشه می گفت ارث پسر اول از همه به مادرش می رسه

بهترین کامنتی‌بود ک خوندم 👏👏👏👏حالا اگه لازم داشت و هیچ پشتوانه ای نداشت یکم بگیره نه تا قرون آخر ...

هر چیزی که تو این دنیا به قیمت از دست دادن آرامش انسان به دست بیاد مفت گرونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهش میکنم میشه به پرسشنامه ام جواب بدین استادم الان همینطور داشت زنگ می زد به گوشیم که چکار کردم برای پایان نامه ام

بچه ها تو رو خدا 😭

اگر امکان داره به پرسشنامه ام جواب بدین خواهش می کنم 

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

فقط تا امشب وقت دارم 140 نفر دیگه کم دارم که تکمیل بشه 

حق با برادر زنداییتون بوده اگر داییتون آدم خوبی بود برخورد فیزیکی نمی‌کرد 🙂

امان از قضاوت 

خدا به داد اطرافیانت برسه 

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

استوری کجاست

کاش هیچوقت بزرگ نمیشدیم💔..دلم خونه مادربزرگمو میخاد. دلم میخاد برگردم ب دوران کودکی توی حیاط بزرگشون با دختر عمه پسرعمو هام برف بازی کنم،درحالی ک دستو پاهامون قرمز شده از سرما بدوییم زیر کُرسی. مادربزرگم آش درست کرده باشه... دنیای بدون اینترنت و گوشی بدون برق و گاز سادگی و صمیمیت شب نشینیهایی ک انقدر خوش میگذشت ساعتو یادمون نبود.💔. ولی حالا چند نفرشون رو از دست دادم.🖤🖤. و درحال درمان ناباروری..🥀🥀🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

خیلی دلم میخاد بدونم چه متنی رو استوری کرده بود بچه ها هرکی دیده عکسو بیاد بگه متنش چی بود

اسی اگ عکسو نمیزاری حداقل خودت بنویس چی بود

شوهرمنم متاسفانه با پروفایل هاش آبرو نمیزاره

خدایا بی نهایت شکرت❤️
برخلاف خیلی از نی نی سایتیها اصلا موافق گرفتن مهریه نیستم ...اتفاقا معتقدم کسانی که نادانسته ضد زنند ...

.

مرد که بشه چهل ساله هنوز  سر حاله به قول معروف تر گل ور گل هست  .هنوز هم دختر بیست ساله بهش میدن  زن چی؟  زایمان بارداری  استرس  بیدار خوابی  برای یه  بچه به هیکل روان آدم ضربه میزنه‌‌. فرض کن آقا خیلی هم خوب  بودن اوایل ازدواج  بعد یهو فیلش یاد هندوستان  کرد و خیانت کرد  ، زن کجا باید بره دقیقا؟ برگرده  به خونه ی پدری؟ به قول معروف دیگه آدم مثل دوران مجردی نمیتونه حتی  در یخچال  خونه پدری رو باز کنه.

خیلی ها هم جایی ندارن  اصلا... پدر مادری  هم زنده نباشن  خواهر برادر راه میدن خونشون بیشتر از یک هفته؟..

با حرفای شما‌میتونن  کاری کنن واسه خودشون؟ 

آره الان میگی زن باید درس بخونه  مستقل باشه! ولی اینحا ایرانه خانواه  های  متعصب  خیییییلی زیادن ...

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
درسته اگه همسر سابقتون زودتر از پدر و مادرش فوت کنه یک ششم اموالش به والدینش میرسه

درست هست ولی یه مادر چقدر می تونه پست باشه که مدام این جمله رو تکرار کنه؟

الان متاسفانه پسر جوون مجردش بیماری سخت گرفته آدم جیگرش کباب میشه

ادم هر حرفی رو نبایدبزنه چون بازتاب داره حرفای ما

آخی  چقد سوووووخته واقعا🤣🤣🤣🤣🤣🤌

اسی اصن واکنش نشون نده هر کیییی هم برات استوری فلان فرستاد بگو عزیزم تمایلی به شنیدن اخبار ندارم  بجای اینکه پیگیر استوری همسر سابق من باشید پیگیر زندگی خودتون باشید 🤌

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
حتما شما اسی یک 💩 خوردی وگرنه یک اقا همچین استوری رو نمیزاره که با ابروش بازی کنه طلاق میخای بگیری ...

اخه اولا تو از این گوه ها میخوری ن من دوما مشخصه کو.نت قشنگ سوخته یا حالا خودت مردی یا داداشت داره مهریه میده 

بعدم رفته شاها دروغکی اورده ک من هیچی ندارم بدم منم ب اون شاهدش گفتم این هرچی اره انتقال داده چرا میخوای الکی شهادت بدی باید قسم قرآن بخوری 

دوما من طلاقمو گرفتم

پس دیگ نفهمیده زر مفت نزن زنکیه دوزاری