2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 96514 بازدید | 492 پست
برا خودش نوشابه هم باز میکنهما با ریشه ایم😑💔

همین 😂

میگه ما سرشناسیم😂🤦‍♀️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برخلاف خیلی از نی نی سایتیها اصلا موافق گرفتن مهریه نیستم ...اتفاقا معتقدم کسانی که نادانسته ضد زنند اصرار دارن یک زن رو متقاعد کنند که کل زندگیشو کل جوانیشو بجنگه و حرص بخوره تا مهریه ای که حقشه رو بگیره ....

خیلی چیزها شرعی و قانونی اند ولی انسانی نیستند...درست مثل حقی که خدا به خانواده ی مقتول داده که قصاص کنند ...

ولی خانواده ای که قصاص می کنه معمولا آرامشی که فکر می کرد بدست نمیاره حتی حالش بدتره ولی وقتی می بخشه آرامش  بیشتری داره...

اگر هم فکر می کنید مهریه پشتوانه ی زنه می خوام ازتون خواهش کنم اینقدر ناآگاه و با تصور باطل قدیمی ها فکر نکنید...

لطفاً درست همسرتونو انتخاب کنید تحقیق درست انجام بدید مو رو از ماست بکشید بیرون تا گیر یه آدم ناتو نیوفتید تا مجبور بشید برای تلافی عوضی بودنش دنبال گرفتن مهریه باشید 

حتما شما اسی یک 💩 خوردی وگرنه یک اقا همچین استوری رو نمیزاره که با ابروش بازی کنه طلاق میخای بگیری بی سر وصدا برو بگیر نه که به همه زنگ زدی و همه رو با خبر کردی 

امثال شماها دیدن دارند هپتون طرف اسی گرفتین ولی نمیدونین که اون اقا چی کشیده همچین استوری گذاشته 😒

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲