2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفت و امد نکن نه با مامانت ن خواهرت کلا یکسالی قهر کن قطع ارتباط کن شاید ادم شدن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
رفت وآمد رو کم کن کسی که منطقی نباشه وخود خواه باشه رو باید تا حد امکان باهاش کم برخورد کرد چه مادر ...

اسم قطره چیه گلم 

ظهر خواهرم رفت ازشامپوی پسرش اورد زدیم الانم خودمون شامپو گرفتیم اما نزدم گفتم ضررمیکنه بردم حموم شونه ریز شونه کردم 

خواهرت میره خونه مادرت تونرو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ولی جدیدا چقدر شپش زیاد شده

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰
تو و خواهرت چند سالتونه؟اگه مطمینی از خواهرت گرفتین به خود خواهرت بگو که شپش گرفتیم ازت دیگه خونت نی ...

گفتم اتفاقا خندید گفت ماخودمون امروز متوجه شدیم شپش داریم بروبگرد ببین ازکی گرفتی 

ازمدرسه گرفته پسرش البته سابقه شپش زیاد دارن 

اسم قطره چیه گلم ظهر خواهرم رفت ازشامپوی پسرش اورد زدیم الانم خودمون شامپو گرفتیم اما نزدم گفتم ضررم ...

فکر میکنم قطره کیمیا 

همینجا سرچ کن تاپیک های زیادی میاد 

شونه زدن فایده نداره، همه رشک ها جدا نمیشن، وحتی یکی بمونه میشه شپش واین چرخه ادامه پیدا میکنه 

به مامانم گفتم خدابه ادم دل بزرگ بده اندازه دلش همه چی بدهبرگشته میگه نتونستی ازبچت نگهداری کنی به خ ...

دختر جاریم شپش گرفته بود شهرستانن  ما می‌خواستیم بریم شهرستان خونه داریم کنار خونه جاریم گفت نیایید اگرم اومدید سمت دخترم نیایید شپش گرفته از مدرسه 

اونوقت خواهر تو

چرا مامانت انقد بین تو و خواهرت فرق میزاره خوشم نیومد اصلا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
2810