2777
2789
عنوان

یعنی باتمام وجودم از زنداداشم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 64 پست
خب خیلی خالت اشتباه میکنه مگ شعور و شخصیت نداره خیلی ببخشی انقدر رک میگم مگه عقل نداره نمیدونه مساع ...

شما میتونی جواب ندی

محل ندی که دیگه نپرسه

چاقو که نمیذاره بیخ گلوت

چار بار که جوابشو ندی میبنده دهنشو

لازمم نیست انقدر برافروخته بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی خاستگاریم بود دوست نداشتم کسی باشه مخصوصا از خانواده پدری که هیچ رفت و آمدی نداشتیم اون موقع ...

خیر نبینه هرزنی رو ک زندگی یکیو خراب میکنه و اعصابش رو مخدوش

بابا بخدا نمیدونم کدوم کشور کدوم شهر فرار کنم کلا رفت امدم ب صفر رسوندم هروقتم میاد احترامش تاحد خدا ...

خب عزیزم مسائل زن و شوهری و خصوصیتون رو به مادرتون نگید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
شما میتونی جواب ندیمحل ندی که دیگه نپرسهچاقو که نمیذاره بیخ گلوتچار بار که جوابشو ندی میبنده دهنشولا ...

میگم من اصلا محلش نمیزارم فقط وقتی میاد خونم احترامش دارم ن شوخی ن اصلا تماس ن هیجی باهم نداریم جون از اول بهش گفتم حدت نگه دار

خودش ب طرز عجیب غریبی بی شخصیت و فضوله

خب خیلی خالت اشتباه میکنه مگ شعور و شخصیت نداره خیلی ببخشی انقدر رک میگم مگه عقل نداره نمیدونه مساع ...

ببین منم ب کسی جواب نمیدم ولیییی این حد ک تو عصبی شدی واسه این مسله واقعا مسخرس 

ی شبه خودتو ناراحت کردی واسه کی ارزششو داره ن 

خب عزیزم مسائل زن و شوهری و خصوصیتون رو به مادرتون نگید

ن ی چیزی بود ک باید مادرخنگم رو میگفتم انقدددددر ناراحتم بقران ک فهمیده ک تپش قلب گرفتم بااین وضعیت بارداریم همش میگم بچم ی چیزیش نشه   

میگم من اصلا محلش نمیزارم فقط وقتی میاد خونم احترامش دارم ن شوخی ن اصلا تماس ن هیجی باهم نداریم جون ...

چجوری محلش نمیدی و انقد ازش متنفری اونوقت میاد خونت؟!

یعنی ورودش به خونت رو نمیتونی کنترل کنی؟

جالبه

ببین منم ب کسی جواب نمیدم ولیییی این حد ک تو عصبی شدی واسه این مسله واقعا مسخرس ی شبه خودتو ناراحت ک ...

این چیزی ک فهمید ی مسعله کوچیک نبود بعد خیلی جریانا هست خییییلی ک بگم ادم شاخ درمیاره از کارا این بشر کاری کرده ک مردهای فامیل هم ب رومون گفته این چ زنیه گرفتید واسه داداشتون 

چه بد😔😔حالا واکنش شمادر برابر این کاراش چی بود؟حقشو کف دستش گذاشتی یانه

اره بابا من همیشه ضایعش میکردم ولی ماشاالله خیلی پررو بود 

فک کن به خواسته داداشم وقتی رفتیم خونشون برای خاستگاری 

جلو باباش و خانوادش از داداشم لب گرفت 

من اوایل خیلی بهش تذکر میدادم که دخالت نکنه تو زندگیم ولی گوش نمی‌کرد حتی رک بهش گفته بودم من دلم میخواد مهریم انقد باشه (با شوهرم حرف زده بودیم در موردش که کم باشه)

ولی بازم وسط جمع تند تند حرف میزد واسه خودش میخواست یه کاری کنه بهم بخوره 

آخرش یه بحثی درست کردم هزارتا حرف بارش کردم بعدم خطمم عوض کردم 

حتی وقتی من میرفتم خونه شوهرم (شوهرم خودش خونه داره و مستقل هست و عقدیم) اونم بدون اجازه و دعوت خودشو دعوت میکرد ولی شوهرم نمیزاشت بیاد 

از اونورم داداشم خیلی از شوهرم میترسه وقتی دید دارن اذییتم میکنن زنگ زد به داداشم انقد خفتش داد که خدا می‌دونه اونم دیگه خداروشکر راهش کشید رفت دست از سرم برداشت 

ن ی چیزی بود ک باید مادرخنگم رو میگفتم انقدددددر ناراحتم بقران ک فهمیده ک تپش قلب گرفتم بااین وضعیت ...

حالا دیگه فوقش گفته دکتر قدغن کرده تو بارداری نزدیکی داشته باشی ، بیشتر که نیست … به فکر اون موجود بیگناه تو شکمت باش ، با مادرت هم دیگه چیزی که نمیخوای کسی بدونه رو نگو … مواظب خودت باش دختر جان

چجوری محلش نمیدی و انقد ازش متنفری اونوقت میاد خونت؟!یعنی ورودش به خونت رو نمیتونی کنترل کنی؟جالبه

مگه میشه پای برادرم رو ببرم از خونم؟؟

هی باید بخاطر اون بریزم توخودم تا بمیرم 

نمیخام هرگز قلب برادرم بخاطر زن پستش بشکنم 

خیر نبینه هرزنی رو ک زندگی یکیو خراب میکنه و اعصابش رو مخدوش

این واقعا هیچ خیری ندید به خدا زندگیش از هم پاشیده نابود شدن ولی با این وجود بازم بی رحم نیستم بگم خدا بدترشو سرش بیاره همیشه میگم خدا بهشون فقط رحم کنه و زندگیش درست بشه اما خوب ذاتش خرابه داداشمم از اون خراب تر 

2810