2777
2789
عنوان

یعنی باتمام وجودم از زنداداشم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 64 پست
چکار کرده عن خانوم

بابا بخدا نمیدونم کدوم کشور کدوم شهر فرار کنم کلا رفت امدم ب صفر رسوندم هروقتم میاد احترامش تاحد خدا دارم 

ولی ن شوخی ن حرف بیجا ندارم باهاش 

مادرم ساده هست هی گولش میزنه مسایل زن   شوهری و خانولدگیه منو و خواهرم از زبونش میکشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چیشده

بخدا تپش قلب گرفتمه نمیدونم از کجا شروع کنم همینطور فقط اشک میریزم همه رو ریخته بهم اقا یکی بیاد بمن بگه 

ایا فضولی کار خوبیه ؟؟؟؟من خواهرم ک خواهرمه بخدا نمیپرسپ شب گرسنه میخابی یا شکم سیر

ب جا اینکه ب زن داداش ات بگی اون خبرکشی کنه خودت ب مادرت میگفتی

بابا مادرم میگم دیوانه هست باید اینطور یگم ساده هس ب طرز عجیبی 

مثلا تو دیدی زنداداشت بیاد ازت بپرسه چندروز درهفته با شوهرم رابطه داری بخدا عقلم دارم ازدست میدم عصبانیم عصبانی

منم شانس ندارم دلم خوش بود داداشم ازدواج کنه و چون با زنش همسن هستیم باهم رفیق و دوست باشیم اما یه عفریته بدجنس قسمتمون شد که با دروغ و تهمت رابطه ها رو خراب کرد

خدا جواب خودش و داداشم رو بده فقط همین 

یکم طولانیه می‌خونی تایپ کنم ؟

اره بگو

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بابا مادرم میگم دیوانه هست باید اینطور یگم ساده هس ب طرز عجیبی مثلا تو دیدی زنداداشت بیاد ازت بپرسه ...

می گفتی بتوچه زن زوله! این حرف خصوصیه خصوصی هست هیچکی نباید بپرسه هیچ کی ام حق نداره ب کسی بگه

میزدی تو دهنش.خفه میشد

2810