2777
2789

من میخوام یه دوره بخورم چطوره تاثیر داره تو کم کردن اشتها.  تا چه حد تاثیر داره.    

حالا کروم  بهتره با قرص منیزیم خورده بشه.  ؟

کربوفایت چطور.  کدومشون تاثیر بیشتری دارن.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند هست؟؟ اگه خوبه من هم بخورم؟؟ کجا برم؟؟؟ بگم چی می خوام؟؟؟بهترین اشتها کش چیه؟؟؟؟

حدود ۲۷۰ هست.  تو دارو خانهاست.  کروم برای کسایی هست که میل به شیرینیشون زیاده و اشتهای زیاد دارن.     و کربوفایت برای کسایی که. کربوهیدرات زیاد میخورن

من که تاحالا ازاینا مصرف نکردم بارژیم وورزش کم کردم خداروشکر نتیجه هم گرفتم شماهم دنبال اینا نباش عو ...

من تنبلی تخمدان دارم.    تو حالت عادی نمیتونم لاغر کنم یا خیلی سخت.    اصلا زیاده روی نمی‌کنم غذام همیشه. کمه. ولی  مکمل نخورم. به تنهایی نمیتونم لاغر کنم.  همیشه پاییز که میشه. اضافه وزن میگیرم

من تنبلی تخمدان دارم. تو حالت عادی نمیتونم لاغر کنم یا خیلی سخت. اصلا زیاده روی نمی‌کنم غذام ه ...

بهتره بایک متخصص تغذیه صحبت کنید سرخود دارو مصرف نکن اصلا متخصص زنان هم درجریان باشه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔