2777
2789
من هدفم ۶کیلو،تو۳هفته دو کیلو کم کردم که خودم راضیم،قبل از۸یه مقدار کم غذا میخورم،بعدش تا فردا ساعت۱ ...

خیلیم عالی

موفق باشید😍

مصرف قهوه و نسکافه مشکلی نداره؟

من عادت کردم هر روز درست میکنم و میخورم

خیلیم عالیموفق باشید😍مصرف قهوه و نسکافه مشکلی نداره؟من عادت کردم هر روز درست میکنم و میخورم

فقط شیرینشون نکن،منم شبا چون کارای معوقم انجام میدم معمولا،قهوه میخورم که خوابم نبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درستهمیشه بفرمایید چه دمنوشی مناسب تره؟ممنون میشم🌸

من خودم زیره،

لیمو دارچین

چای سبز با دارچین بیشتر مصرف دارم،دمنوش پونه ،وگاهی پونه اویشن هم تو فصول سرد برای عفونت و...خوبه،

اینا بیشتر مصرف دارم

ولی خب تنوعی،دمنوش گل گاو زبون،پنیرک و...هم میخورم

زیادم چاق نیستید باهمین حذف شیرینی وفست فود.تنقلات .وغذای سرخ کردنی وپیاده روی به وزن ایده آل می رسی فقط همت کن ...🥰اوایلش سخته 😇ولی بعدازسه هفته تازه می فهمی چقدربه بدنت لطف کردی..مصرف نون وبرنج کم کن ...هروقت حوس شیرینی کردی میوه بخورمثل هویج وسیب.کشمش.گردو.بادام درختی..هرروزصبح ناشتایه لیوان آب ولرم بعدسیب بخور..قبل ازنهار یه بشقاب پرسالادبایه قاشق روغن زیتون ومغزیجات .وسرکه سیب اضافه کن ..شامم غذای اب پزماهی .مرغ.یامیگو یاتخم مرغ قبل ازهشت بخور..روزی هشت تالیوان آب بخورداخل اب دانه چیایاتخم شربتی.وخاکشیربریز..کمی اب لیمو..من بعدازدوماه به وزن ایده آل رسیدم 

زیادم چاق نیستید باهمین حذف شیرینی وفست فود.تنقلات .وغذای سرخ کردنی وپیاده روی به وزن ایده آل می رسی ...

الان بله زیاد چاق نیستم

اما چند سال پیش هیکلم خیلی خوب بود و قبل از ازدواج ۵۷ بودم🥺🥲

اگه زمانی که رسیدم به ۶۰ جلوی خودمو گرفته بودم الان به اینجا نمیرسیدم🫠

الانم جلوی خودمو نگیرم که وزنای جدید تری رو میبینم😰😂

درکل خیلی ممنونم بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید🙏🏻

حرفاتون خیلی ارزشمند بودن🌸