2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاملا درک میکنم عزیزم زن خیلی وفادار تر از مرد هست اگه هیچ کمبودی برا خانومش نذاره نیم نگاهی هم ب ...

دقیقننننن 

ببین دیگ مامان من چقد بی محبتی کشیده ک بعداز چندسال وفاداری این اشتباهو کرده..‌.زن وقتی ببینه همه مردایی ک زن دارن بلاخرع از یه راهی ب زنشون محبت میکنن دلش محبت میخواد مگ زن جز محبت و عشق دلش ب چیز دیگه ای هم خوشه؟سرکارم ک درست حسابی نمیره ک یخورده وضع مالیشون خوب باشه دلش ب پول خوش باشه💔

از نظر منم مقصر بابامع خودش کم گزاشتع خودشم باید ضربشو بخوره هرچقدر حال خرابی بکشه همون حال خرابیاست ک ما میکشیدیم....هرچند میدونم حالش بده ولی خودشم بی تقصیر نیست واقعا

شرایط طلاقم بخواد جدا شه جور میشه ولی اگ بابام بزاره

دقیقننننن ببین دیگ مامان من چقد بی محبتی کشیده ک بعداز چندسال وفاداری این اشتباهو کرده..‌.زن وقتی بب ...

خدا جواب بدی های پدرت به بدترین شکل ممکن میده شک نکن تقاص بدی پس میده 

اما مادرت هم باید خودشو از این مرداب بکشه بیرون 

مامانم بیشتر چت میکرده فکنم خطش بنام خودش

آها ..تا جایی من می‌دونم تو پرینت متن پیام رو نمیدن فقط مثلا پیام چه ساعتی و به چه شماره ای بوده ..یعنی معلوم نمیشه چه پیام های بوده ..و اینکه حتما حتما حتما با ی وکیل مشورت کن و کامل همه ماجرا رو بهش توضیح بده ..اون کاملا راهنماییت می‌کنه ..که با توجه به شرایط مادرت چی بگه و چه کاری انجام بده که تو دادگاه به ضررش نباشه ..

فکنم ایشون کلن یا ضد زنا هستن یا مرد هستن😅😅

ولش کن توقع داره مادرت تا الان که یک عمری اذیت شده و آسیب دیده ..ازین به بعد هم بخاطر ی اشتباه اذیت بشه و هیچ اقدامی نکنی ..هوای مادرت رو داشته باش .و اصلا به خودکشی و مرگ اینا هم فکر نکن ..به همسرت هم اصلا چیزی نگو ..توکل به خدا کن ..

خدا جواب بدی های پدرت به بدترین شکل ممکن میده شک نکن تقاص بدی پس میده اما مادرت هم باید خودشو از این ...

امیدوارم بتونه جدا شه و اگ دوباره دلش ب حال بچهاش نسوزه والا ک ما راضییم 

بخدا من وقتایی ک با شوهرم میرم بیرون یا بخام یکاری کنم ک تفریح باشه دلم آتیش میگیره برا مامانم میگم کاش میتونستم اونم با خودم شریک کنم...عاخه اون ک یه رستوران ساده هم با شوهرش نرفت😭😭😭بعضی وقتا انقد فکر میکنم ک به خودمم خوش نمیگذره😭😭😭میگم کاش بشه باهم تجربه کنیم خیلی چیزارو😭😭

امیدوارم بتونه جدا شه و اگ دوباره دلش ب حال بچهاش نسوزه والا ک ما راضییم بخدا من وقتایی ک با شوهرم م ...

میدونم عزیزدلم خیلی سخته همش فکرت پیش اونه

دقیقا منم همینطور بودم اون موقع نامزدی بودم همش فکر مامانم میکردم ک موقعی ک بابام بود اذیتش میکرد حس خوب نداشتم اما الان ک دیگه نیس ارامش داره حالم خوبه 

آها ..تا جایی من می‌دونم تو پرینت متن پیام رو نمیدن فقط مثلا پیام چه ساعتی و به چه شماره ای بوده ..ی ...

اگه اقدام ب جدایی بشه حتمن با وکیل مشورت میکنم دعا کنید هرچی صلاحه پیش بیاد ولی من ک واقعا راضی ام مادرم از پدرم جدا بشه فقط اگ مامانم دوباره فداکاری نکنه برای ما

2810