بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰 ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم
شغل اصلی که نه ولی اگه تهران باشه درامدش خوبهیه تهران به کرج ۷۰۰ تومن میگیره توی شهرم کمتر از ۱۰۰ کر ...
منظرتون کرایه تهران به کرج ۷۰۰ تومن میگیرن؟اگه آره از این خبرا نیست شوهر من اسنپه ساعتی ۱۰۰ تومن درمیاره از تهران به کرجم ۷۰ ۸۰ تومن مگر اینکه زیاد سلوغ باشه ۱۲۰ ۱۳۰
شغل اصلی که نه ولی اگه تهران باشه درامدش خوبهیه تهران به کرج ۷۰۰ تومن میگیره توی شهرم کمتر از ۱۰۰ کر ...
نه عزیزم کرایه ها ۲۲ و ۲۵ و ۳۰ هزار تومنی هم هست و بیشتر کرایه ها ۴۵ ۵۰ هزار تومانه کرج هم حدود دیویست و دیویست و خورده آیه من خودم اسنپ و تاپسی کار میکنم
راستش تازه قراره ماشین بگیریم میخایم ایشالا اگه وام ازدواج گرفتیم ماشین بگیره و بره سراغ این کار
شوهر من دیروز ۴ ساعت رفته بود ۴۰۰ درآورده بود ولی از وقتی اسنپ رفته خیلی خسیس شده خودشم میگ زحمتش زیاده خستگی داره آدم زورش میاد ی هزار تومنیشم خرج کنه
سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰 ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم