2777
2789

هرکی خوند لایکم کنه تا منم دعاش کنم الهی هرچی از خدا میخاید بهتون بده

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خودتو‌اذیت میکنی عزیزدلممم🥺🖤خوندم براش

میشناسیم؟:)

اخه چیکار میتونم بکنم خیلی زندگیم مسخرس

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
آره عزیزم خیلی دلم میگیره همش درمورد نامزدت میگی😭😭

زندگیم خیلی مسخرس باور میکنی اگه بگم امروز از وفتی بیدار شدم فقط برای سرویس رفتن ازجام پاشدم و کل روز تو تختم خابیدم حتی پرده هارم کشیدم افتابم ندیدم

زندگیم خیلی مسخرس باور میکنی اگه بگم امروز از وفتی بیدار شدم فقط برای سرویس رفتن ازجام پاشدم و کل رو ...

کاش ب خواستگارت جواب مثبت می‌دادی لااقل بیشتر آشنا میشدی شاید عاشقش شدی میدونم سخته ولی آخرش ک چی قربونت شم😭😭🖤

منم چند سال پیش یه از نزدیکانم نامزدش از دست ایقدر درگیرش بود ک حتی دیده بود اومده دنبالش ببریش ولی خدا د مرور زمان همه چیو درست میکنم براش یاسین بخون هن به خودت آرامش میده هم به اون برا آرامش قلب خودت ذکر الا ب ذکر الله تطمئن القلوب بگو هیلی تاثیر داره برا خودت

کاش ب خواستگارت جواب مثبت می‌دادی لااقل بیشتر آشنا میشدی شاید عاشقش شدی میدونم سخته ولی آخرش ک چی قر ...

میدونی فکرمیکنم اصلا حوصله زندگی ندارم چرا پسر مردمو بدبخت کنم 

پسره گفته میخام با خودش صحبت کنم ولی من نمیخام حرف بزنم برای همینم امروز از ترس حتی سرخاکشم نرفتم ترسیدم برم یهو اونجا باشه شاید میدونه تنها جایی که میشه منو پیدا کرد اونجاس

منم چند سال پیش یه از نزدیکانم نامزدش از دست ایقدر درگیرش بود ک حتی دیده بود اومده دنبالش ببریش ولی ...

هرروز براش میخونم.

یعنی خواب دیده بود یا اینکه توهم زده بود تو واقعیت؟ 

منم چند بار اینجور خوابی دیدم یه بار بهم گفت اینجا از بس خوبه میخام توهم اینجا باشی ولی خبری نشد خدا یه جور سالم و عمر طولانی نگهم میداره که عذاب بکشم

میدونی فکرمیکنم اصلا حوصله زندگی ندارم چرا پسر مردمو بدبخت کنم پسره گفته میخام با خودش صحبت کنم ولی ...

دورت بگردم من🥺💔

تو رو خدا برو مشاور خیلی تنهایی و این تنهایی دیوونت می‌کنه 

نامزدتم عذاب میکشع بنده خدا 

تو رو خدا ب فکر خودت باش 💔🥺

دورت بگردم من🥺💔تو رو خدا برو مشاور خیلی تنهایی و این تنهایی دیوونت می‌کنه نامزدتم عذاب میکشع بنده ...

میرم عزیزم ولی همه چیز به خود ادم بستگی داره من قرص هم خوردم ولی بازم خوب نمیشدم اصلا هضم این اتفاق برام سخته بعضی روزا فکرمیکنم دیگه فراموش کردم و کنار اومدم اما میبینی فرداش دوباره دارم گریه میکنم برای همین نمیخام کسیو کنارم بدبخت کنم چون اون پسره از خیلی وقت حتی قبل اینکه با نامزدم اشنا بشم منو دوست داشت فکرمیکنم برای اونم سخت باشه دیدن این چیزا

ولی از خدا خیلی دلگیرم من تو سخت ترین روزا تو اون روزایی که روزی چندتا سرم میزدم همش امیدم به خدا بود ولی دیگه دلم ازش گرفته ۱۱ ماهه که من دارم تو جهنم زندگی میکنم و خیلی خسته شدم از همه چی ولی هیچ نشونی نیست

چن سال باهم بودین ک‌انقد داغونی قربونت شم؟🥺🖤

۲سال

2810