2777
2789
عنوان

برای شادی روح نامزدم میشه فاتحه یا صلوات بفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 22 پست
دورت بگردمم من عزیزدلممم 😭😭😭😭💔

عزیزی ممنون از همدردیت🙏🖤❤️

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزی ممنون از همدردیت🙏🖤❤️

قربونت شم مهربونم حیف تو نیس ب این خانومی با وفایی و مهربونیت خودتو‌هلاک کنی و زنده زنده بسوزی 😭💔

تو رو خدا ب خودت برس از نو شروع کن سخته ولی نشد ندارع 

من خیلی نگرانتم ب قران

قربونت شم مهربونم حیف تو نیس ب این خانومی با وفایی و مهربونیت خودتو‌هلاک کنی و زنده زنده بسوزی 😭💔ت ...

ممنون عزیزم میدونی چیه فکرمیکنم حتی اگه روزی ازدواج هم بکنم همیشه تو وجدان خودم وقتی تنها بشم حس ادمای خیانتکار رو دارم نامزدم تو زندگیش فقط با من بود حالا من ..

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
ممنون عزیزم میدونی چیه فکرمیکنم حتی اگه روزی ازدواج هم بکنم همیشه تو وجدان خودم وقتی تنها بشم حس ادم ...

باور کن اون الان عذاب میکشع تو داری اینطوری میکنی با خودت🥺🖤اونم راضی نیس تو خودتو‌اذیت کنی فداتشم اون دیگع بر نمی‌کرده رفت مرد 

ب زندگیت ادامه بده تو هم میری مهمون می‌میریم آخرش کی مونده مگع

باور کن اون الان عذاب میکشع تو داری اینطوری میکنی با خودت🥺🖤اونم راضی نیس تو خودتو‌اذیت کنی فداتشم ...

اره درسته ولی زندگی خیلی بد تا کرد با ما دوتا😔اون کلی ارزو برد زیر خاک منم اینجا تنها موندم با خاطراتمون زندگی میکنم.

کاش میتونستم عکسشو اینجا بزارم تا بیینین چقدر خوشگل بود چه قد و هیکلی داشت بخدا بیرون میرفتیم همه دخترا نگاش میکردن ولی به هیچکس نگاه نمیکرد  حالا باید هرروز از رستورانا و کافه هایی میرفتیم رد بشم و غصه بخورم حتی سرخاکشم میترسم برم این پسره یهو پیداش بشه نمیدونم شایدم توهم ذهنمه

اره درسته ولی زندگی خیلی بد تا کرد با ما دوتا😔اون کلی ارزو برد زیر خاک منم اینجا تنها موندم با خاطر ...

آخ قلبم واقعا درد گرفت 💔🥲

همیشه خوبا زود میرن و ی عده مردای عوضی و خیانتکار میمونن دنیا رو از این کثیف تر کنن💔

روحش شاد🖤

آخ قلبم واقعا درد گرفت 💔🥲همیشه خوبا زود میرن و ی عده مردای عوضی و خیانتکار میمونن دنیا رو از این ک ...

ممنون