2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی وزن کم کنیکم کم همه میگن چقدر خوب شدیچقدر کم سن تر شدیچقدر خوش اندام تر شدیانگیزه میگیری محکمتر ...

واقعا آدم وقتی چاقه صورتش سن بالاتر نشون میده 

من خودم همین مشکل و دارم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من الآنم اون مقدار آب رو میخورمتا روزی هشت لیتر هم داشتم در دوران بارداریمآب تاثیر داره پوست چروک و ...

چی عزیزم اگه سختت نیس میشه بگی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
والا اگه پول داشتمغم نداشتممم

عزیزم شروع کن به پیاده روی، پیاده روی پول لازم نداره 

الان که فصل سرما هم هست پیاده روی برا خانمها راحت تره چون داغ نمیکنن و گرمازده نمیشن 

سعی کن هر روز بری پیاده روی حالا غیر از جمعه 

و مصرف شیرینی رو کمتر کنی 

بعدش چند روز قبل از عید بیا این پیام من و جواب بده و بگو که ۱۲ کیلو کم کردی 

منتظرم ها 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
میگم وزنت رو ۶۸ مونده؟بعد اینک چطور زنده ای الان😐

اره فعلن همونم

یکم دیگ ادامه میدادم میمردم جوری کم‌خونی گرفتم ک رفتم دکتر گفت نمیدونم چطور زنده ای

تویی ک این امضا رو میخونی لطفن برام صلوات بفرس🥲♥️

چی عزیزم اگه سختت نیس میشه بگی

بالا هم گفتم ترومبو هستم

در حالت عادی بدون دارو اذیت میشم

آب در گردش خونم تاثیر بسزایی داره

ی سری داروهام زیادی کشیده بالا 

ولی خب چاره ای نیست

https://www.instagram.com/lupilu.shoping?igsh=MTdlMXFibzlwc3J0Yg==
اب کرفس خیلییی تاثیر داره بابای من تو دوماه نصف شد باهاش ولی ادمو بیجون میکنه

خیلی تاثیر داره معجزه میکنه اصلا یجورایی

ولی باید یه تایمی پشته سره هم مصرف کنی

یکی از فامیلای ما باز اون خیلی چاق تر بود 

هیچ جوره لاغر نمیشد با اب کرفس لاغر شد 

این ضعف بخاطره کم کردنه وزنه زیاد تو مدته کوتاهه

اتفاقا این فامیلمون که چاق تر بود تو مدته طولانی تر و کمتر مصرف کرد با اینکه خیلی وزن کم کرد چون یهویی نبود قدرت بدنیش خیلی خوبه هنوزم

هعی

اصلا با هم قرار بگذاریم که الان هر وزنی هستیم باید سه روز قبل از عید بیایم اینجا بگیم ۱۲ کیلو کم کردیم 

این تاپیک رو ذخیره کن 

2810