2777
2789
اره اخه همه ازش میپرسیدنریز ریز همه چیوخیلی تغییر کردپیاده روی میکرد زیاد بعدش میگفت ۲لیوان اب کرفس ...

اب کرفس خیلییی تاثیر داره بابای من تو دوماه نصف شد باهاش ولی ادمو بیجون میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بک کنم ده بار گفتم اینو😂 خواهرشوهرم تو ۸ ماه ۴۵ کیلو کم کرد

خودم اول ۱۰۰ بودم الان ۸۵. دوسدام ۷۸    ۸۰ وایسم بیشتر کم شم زشت میشم صورتم لاغر شده گوشت بدنم نرم شده ولی هنوز شل و پوست نشده خداروشکر

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره درسته ولی تنبلم خیلیییی

مشکل اغلبمون همین تنبلی هست 

به نظرم تصمیم بگیر از حالا تا عید فقط ۱۲ کیلو کم کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دیگه مجبور بودمعوضش الان وضعیت خوبی دارم

خداروشکر

خطرناک نیست این مقدار اب؟

یعنی اب هم انقدر خوبه ب کاهش وزن کمک میکنه؟

غذا میتونستی بخوری اخه معده اذیت میشه فقط اب زیاد بخوری دیگه جا هم نداری برا غدا

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
از 59بردم 85 از 85 اوردم 70. 80اصن وزن حساب نمیشه که پوست بخواد بیاره طرف 120کیلو بود اورد 80پوست یذ ...

شما اقا هستید.   اقایون  پوست بدنشون سفت تره.     واین که خانومها بارداری هم دارن. و به خودی خود شکم ترک برمیداره و شل میشه. 

دیگه مجبور بودمعوضش الان وضعیت خوبی دارم

الحمدلله 

مبارکت باشه 

هم اراده و تلاشت و هم تیپ و اندام متناسبت 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
باید فقددد یخ و آدامس نعنایی خورد ۱ هفته

وای نگو 

خطرناک نیست؟

تو یه هفته ۲۰ کیلو کم کردی؟😐روزی چقد یخ و ادامس خوردی؟ هنوز وزنت همونه ک بود؟

اره   خب یخ و آدامس نعنایی میدونیی چقددد لاغر میکنهه

هرموقع گشنم میسد مجبور بودم بخورم 

نه دیگ بعد ی هفته ۶۸ شدم

تو گوگل بنویس میاره ک تو ۱ هفتس

تویی ک این امضا رو میخونی لطفن برام صلوات بفرس🥲♥️

اب کرفس خیلییی تاثیر داره بابای من تو دوماه نصف شد باهاش ولی ادمو بیجون میکنه

آب کرفس رو چه زمانی میخورد؟ با معده خالی؟ 

خداروشکرخطرناک نیست این مقدار اب؟یعنی اب هم انقدر خوبه ب کاهش وزن کمک میکنه؟غذا میتونستی بخوری اخه م ...

من الآنم اون مقدار آب رو میخورم

تا روزی هشت لیتر هم داشتم در دوران بارداریم

آب تاثیر داره پوست چروک و شل نمیشه

منتها درد من ی چیز دیگه بود

https://www.instagram.com/lupilu.shoping?igsh=MTdlMXFibzlwc3J0Yg==
2810