2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب رژیم مرگ معروفه خطرناکتر از این؟معدم داغون شد کم خونی شدید گرفتم

ای بابا 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بالا هم گفتم ترومبو هستمدر حالت عادی بدون دارو اذیت میشمآب در گردش خونم تاثیر بسزایی دارهی سری داروه ...

انشالله حالت خوب باشه همیشه

افرین به ارادت

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
صبحا وقتی میخاس بره سرکار صبحا دو لیوان ظهرا دولیوانشبم دو.....

ظهر قبل از نهار؟ 

شب بعد از شام؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نه والا

پس بهتره با همون مواد تو خونه اشتهات رو کنترل کنی.   ولی. اول از همه باید اراده کنی.  انشاالله میتونی.    

من خودم یه بار ۲۰ تا کم کردم الان یکم چاق تر شدم وزن نکردم ولی میخوام یبار دیگه رژیم بگیرم. 

شاید نبودم اینجا بیرونم نمیرم خیلیی

برو بیرون هر ساعتی که تونستی، حتما حداقل نیم ساعت راه برو 

وزن هم کم نکنی برا قلبت خیلی مفیده

خوردن اب کرفس همراه با رژیم هست. چطوره.

سوالی بود ؟

ببین اونایی که من دیدم 

رژیم و ورزش کنارش بود

اب کرفس سرعت کاهشه وزنو خیلی بالا میبره

مثلا حالته عادی ۱کیلو در ماه با رژیمو ورزش

اب کرفسو هم بهش اضافه کنی تا ۴-۵کیلو حتی بیشتر در ماهم میتونی کم کنی

سوالی بود ؟ببین اونایی که من دیدم رژیم و ورزش کنارش بوداب کرفس سرعت کاهشه وزنو خیلی بالا میبرهمثلا ح ...

فقط آب ساقه‌ یا فرق نداره برگو ساقه باهم

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
شما اقا هستید. اقایون پوست بدنشون سفت تره. واین که خانومها بارداری هم دارن. و به خودی خود شکم ...

بله منم منظورم آدمایی که سن و سالی ندارنه و فقط تجربیاتم تو سن و سال کم رو گفتم و اگرنه هیچ علمی در اون موارد ندارم

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

چجوری وزن اضافه کردی؟

اول حجم معدمو بیشتر کردم انقدری غذا میخورد تا حالت تهوع بگیرم بعد یه مدت اشتهام خیلی بیشتر شد و از کراتین و قرصای ویتامین طبق برنامه استفاده کردم کنارشم باشگاه رفتم که وزنم به بخشایی که میخوام منتقل شه

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸