2777
2789

مامانم که وقتی برم خونشون بامن رقابت داره که یه وقت من کمتر کار نکنم.و حوصله یختیها و ناراحتیهای منو نداره. همش نگاه میکنم میبینم دخترهای دیگه میرن سرکار مامانهاشون میشوره میپزه اینها فقط کار میکنن پول جمع میکنن دلم میگیره.

شوهر هم که کلا شوهره دیگه. به درد روزهای سخت زن نمیخوره.

چرا من هیچکسو ندارم که بدونم تو این دنیا یکی هست که با من یکرنگه و دلم بهش قرصه. همه میگن هیچکس خیر و پیشرفتت رو نمیخواد و برات فداکاری نمیکنه الا خانوادت.

ولی من اینم ندارم.

حالا چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینطوریم 

خانواده خوبی ندارم نه پدر مادر خوبی نه خاهر برادر دلسوزی

اما شوهرم خوبه فقط

فقط شوهرمو دارم

اما بقیه رو ک میبینم دلم برای خودم میسوزه دوس داشتم مادر خوبی داشتم ضربه نمیخوردم انقد کمبود مجبت دارم

نم ندارم عزیزم و چقدر این روزا از این بابت غصه میخورمباورت میشه ی روز بچمو نگه نمیداره اگرم نگه داره ...

مامان‌من که من مجرد بودم هنوز ازدواج نکرده بودم که بچه ای باشه حرص میخورد که اگه من یه روزی بچه دار شم باید بیاد رسیدگی کنی.

اخه نمیشه که. میخواستم دلم به کسی خوش باشه.

وقتی کسی نیست تنها راه اینه به خودت تکیه کنی

منم همینم همیشه خودم بودم و خودم،همیشه هوای خودمو دارم فدای دل مهربون خودم بشم 

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

منم اینطوریم خانواده خوبی ندارم نه پدر مادر خوبی نه خاهر برادر دلسوزیاما شوهرم خوبه فقطفقط شوهرمو دا ...

منم شدیدا کمبود دارم. کاش یکی بود وقتی یه خوشی ای داشتم حسادت نمیکرد.

من شوهرمم ناتو دراومده از شانسم. 

مامان‌من که من مجرد بودم هنوز ازدواج نکرده بودم که بچه ای باشه حرص میخورد که اگه من یه روزی بچه دار ...

اینم شانس ماست عزیزم ولی همیشه تا از اسن شرایط ناراحتم میگم باید خداروشکر کرد چقدر هستن آدمایی ک آرزو دارن مامان داشتن و بدتر این بود

خداروشکر ایشالا باشن سالم باشن  

اینم شانس ماست عزیزم ولی همیشه تا از اسن شرایط ناراحتم میگم باید خداروشکر کرد چقدر هستن آدمایی ک آرز ...

اره خدا سلامت نگهشون داره. همین وجودشون نعمته‌ چیزیشون بشه ما دق میکنیم. اما یه چیزی تو درونم رسوب کرده یه باری درونمه. دلم میخواد حمایت بشم و اگه چیزی خوشحالم کرده به بقیه بگم بدون اینکه حسادت کنن.

2810