2777
2789
عنوان

جراح بینی اصفهان

46 بازدید | 16 پست

بچه ها چرا همه میگن اصفهان جراح خوب نداره:_من میخوام فقط یکم پره های بینیم جمع بشه و ی قوز خیلی خیلی خفیف هم دارم ک میخام برطرف شه.بنظرتون برم پیش کی؟نمیخام بینیم خیلی حالت فانتزی بگیره.کسی رو میشناسید تو اصفهان؟بینیم گوشتیه اما نه اونقدر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی الکی گرون میگیرن برو تهران عزیزم

وایییی دقیقا روز به روز قیمت هارو تغییر میدن الکی الکی

اصن نمی‌فهمم بر چ اساسی اینکارو میکنن

رجب پور رو میشناسم تو تهران

۶۰ میگیره الان

نه ولا من خاهرم پیش خسروی انجام داد خیلی دماغش ماه شده

کلا عمل بینی شانسیه ولی خسروی نسبت ‌ ب پولی ک میگیره کارش خوب نیست لقمانی نسبت ب خسروی من کارای بهتر بیشتری دیدم ازش من نزدیک یکسال تحقیق میکردم 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

برگاااام پیش کی؟راضی یودی؟

موسی یوسفی عااالی بود بخدا خدا خیرش بده برو اینستا پیجش نمونه کاراش هست خواستی شماره ش رو می‌زارم برات تو واتساپ پیامش بده اگ کاراشو دوست داشتی یه تومن بیعانه بزن براش تا چهار ماه بعدش میتونی بری عمل کنی با هزینه الانش

خب آخه خیلی کم میگیره نسبت ب بقیه کچجوریه پس؟

چون خیلی جوونه فک کنم شایدم هنوز اونقد طمع کار نشده بقول مامانم اما نخبه ی جراحی پلاستیکه منکه خیلی راضی بودم خیلی راضی بودم خیلی م تحقیق کردم 

چون خیلی جوونه فک کنم شایدم هنوز اونقد طمع کار نشده بقول مامانم اما نخبه ی جراحی پلاستیکه منکه خیلی ...

عزمزم اگ میشه ی ایدی تلگرامی چیزی بده من اونجا بت پی ام بدم

2810