zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 عنوان بلوغ زودرس دخترم 196 بازدید | 18 پست خانومایی که دختراتون بلوغ زودرس دارن یا داشتن بیاین تجربه هاتون رو بگین لطفا دیروز | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1494 من دختر یکی از خاله هام بلوغ زودرس داره ، تو ۹ سالگی پریود شد تو ۸ سالگی سینه هاش دراومد
zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 من دختر یکی از خاله هام بلوغ زودرس داره ، تو ۹ سالگی پریود شد تو ۸ سالگی سینه هاش دراومد الان چند سالشه ؟؟قدش چنده؟؟بعداز پریودی قدش رشد کرد؟
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1494 الان چند سالشه ؟؟قدش چنده؟؟بعداز پریودی قدش رشد کرد؟ عزیزم من که وزن و قدشو نگرفتم 😂بابام با شوهر خالم دعواییه اصلا نمیبینمشون ، مامانم که داشت باهاش تلفنی حرف میزد بهش گفت .الآنم ۱۲ سالشه
مژده_خانومی عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2780 من خودم بلوغ زود رس داشتم ۹ سالگی پریود شدم قدم الان ۱۶۵ هست.جدیدا به پسرم شک کردم نه سالشه پیشانیش داره جوش میزنه انقد غصه میخورم مثخام نوبت بگیرم ببرم دکتر غدد تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 عزیزم من که وزن و قدشو نگرفتم 😂بابام با شوهر خالم دعواییه اصلا نمیبینمشون ، مامانم که داشت باهاش تل ... خخخ نه خب چشمی معلومه 😬😬😬
zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 من خودم بلوغ زود رس داشتم ۹ سالگی پریود شدم قدم الان ۱۶۵ هست.جدیدا به پسرم شک کردم نه سالشه پیشانیش ... عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود؟؟پدرو مادرت بلندن؟!دکتر ببر حتما چون خودت زود بلوغ شدی احتمالا تاثیر داره تو بچت ..من کلاس نهم شدم ولی دخترم 😢
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1494 خخخ نه خب چشمی معلومه 😬😬😬 قد الانش حدوداً ۱۵۹ اینا باشه نمدونم بعد از اون رشد میکنه یا نه 😂
مژده_خانومی عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2780 عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود؟؟پدرو مادرت بلندن؟!دکتر ببر حتما چون خودت زود بلوغ شدی احتمالا تاثی ... یادم نیست نه سالم بود.پدرم آره مادرم همین ۱۶۵ ایناس. تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 قد الانش حدوداً ۱۵۹ اینا باشه نمدونم بعد از اون رشد میکنه یا نه 😂 خب عالیه نسبت به اینکه زود بلوغ شده ..دکتر به دختر من میگفت کمتر از ۱۵۰میشه
zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 یادم نیست نه سالم بود.پدرم آره مادرم همین ۱۶۵ ایناس. قطعا بعداز پریودی رشد داشتین درسته ؟؟
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1494 خب عالیه نسبت به اینکه زود بلوغ شده ..دکتر به دختر من میگفت کمتر از ۱۵۰میشه نه خب اون ژنش خوبه آخه هم خالم هم شوهرش قدبلندن
مژده_خانومی عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2780 قطعا بعداز پریودی رشد داشتین درسته ؟؟ آره من خیلی ریز و میز بودم یادمه کلاس پنجم از اینوه سوتین میبستم خجالت میکشیدم ولی چون هیکلی تر و قد بلند تر از بچه های دیگه بودم میز آخر بودم تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 نه خب اون ژنش خوبه آخه هم خالم هم شوهرش قدبلندن بله درسته ..من خودم ۱۶۱ شوهرم ۱۷۸دخترم ده سالشه فعلا ۱۴۶
zendegitalkh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4779 آره من خیلی ریز و میز بودم یادمه کلاس پنجم از اینوه سوتین میبستم خجالت میکشیدم ولی چون هیکلی تر و قد ... ایشالله دختر منم رشد کنه البته پریود نشده براش آمپول ضد بلوغ میزنم فعلا