2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند سالشه ؟؟قدش چنده؟؟بعداز پریودی قدش رشد کرد؟

عزیزم من که وزن و قدشو نگرفتم 😂

بابام با شوهر خالم دعواییه اصلا نمیبینمشون ، مامانم که داشت باهاش تلفنی حرف میزد بهش گفت .

الآنم ۱۲ سالشه

من خودم بلوغ زود رس داشتم ۹ سالگی پریود شدم قدم الان ۱۶۵ هست.

جدیدا به پسرم شک کردم نه سالشه پیشانیش داره جوش میزنه انقد غصه میخورم مثخام نوبت بگیرم ببرم دکتر غدد

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
من خودم بلوغ زود رس داشتم ۹ سالگی پریود شدم قدم الان ۱۶۵ هست.جدیدا به پسرم شک کردم نه سالشه پیشانیش ...

عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود؟؟پدرو مادرت بلندن؟!دکتر ببر حتما چون خودت زود بلوغ شدی احتمالا تاثیر داره تو بچت ..من کلاس نهم شدم ولی دخترم 😢

عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود؟؟پدرو مادرت بلندن؟!دکتر ببر حتما چون خودت زود بلوغ شدی احتمالا تاثی ...

یادم نیست نه سالم بود.پدرم آره مادرم همین ۱۶۵ ایناس.

قطعا بعداز پریودی رشد داشتین درسته ؟؟

آره من خیلی ریز و میز بودم یادمه کلاس پنجم از اینوه سوتین میبستم خجالت میکشیدم ولی چون هیکلی تر و قد بلند تر از بچه های دیگه بودم میز آخر بودم

آره من خیلی ریز و میز بودم یادمه کلاس پنجم از اینوه سوتین میبستم خجالت میکشیدم ولی چون هیکلی تر و قد ...

ایشالله دختر منم رشد کنه البته پریود نشده براش آمپول ضد بلوغ میزنم فعلا

2810