2777
2789
عنوان

وقتی پسر میگه میام خواستگاریت

110 بازدید | 15 پست

رفیقم منو برد تو اکیپی ک یه پسر داشت 

دوبار همدیگرو دیدیم بنظر میاد دوسم داره و خیلی با محبت نگاهم میکرد

امروز گفتم دلم شمال میخاد گفت بیا دوتایی بریم به شوخی گفتم بعد ازدواج 

هی میگه میخوام بیام خواستگاریت خیلی دختر خوبی هستی اجازه بدی میام

پسر خوبیه ها ولی من نه قصد دوستی و نه ازدواج باهاش ندارم نمیخامم آدرس خونمونو بهش بدم و بگم بیاد خواستگاری 

همچین موردی براتون پیش اومده؟بنظرتون راست میگه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر خوبیه فقط چجوری حرف بندازم دوباره یبار دیگه از ازدواج بگم فک می‌کنه هولشم

اگه ایندفعه خودش راجب ازدواج حرفی زد بگو من یسری اهداف مهم تر از ازدواج دارم فعلا بفکر ازدواج نیستم

اگه دیدی سریع گفت ارع بابا ازدواج چیه و فلانه بیسارع دیگه بفهم قصدش ازدواج نبوده و نیست یسری پسرا عادتشونه برا مخ زدن پیشنهاد ازدواج میدن

متاهل🩷🍃
اگه ایندفعه خودش راجب ازدواج حرفی زد بگو من یسری اهداف مهم تر از ازدواج دارم فعلا بفکر ازدواج نیستما ...

مرسی 

یبار گفتم من قصد ادامه تحصیل دارم گفت در کنار ازدواج به درستو برس ولی من جدی نگرفتم 

فک نکنم دیگه بگه چون گف وضعم بهتر شه میام

مرسی یبار گفتم من قصد ادامه تحصیل دارم گفت در کنار ازدواج به درستو برس ولی من جدی نگرفتم فک نکنم دیگ ...

پس زیاد بهش اهمیت نده کسی که بخواد بیاد تا زمانی که همه چیزش اوکی نباشه پیشنهاد نمیده ازاین موردا تو دوستام زیاد دیدم که گفتن وضعم اوکی شه میام فلان کارو دارم انجام بدم میام و فلان آخرشم به جدایی ختم شده

متاهل🩷🍃
2810