2777
2789
من 1 ماهه زایمان کردم عزیزم و دهانه رحمم باز نمیشد دردا نمیگرفتنم.....مامانم زنگ زد به دوستش ماما هس ...

چه عالی

ببخشید زیره سبز یا سیاه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه عالی ببخشید زیره سبز یا سیاه؟

سیاه....میشه تو گروه ختمتون بگید  برای اجیم دعا کنن 😢😢😢😢😢مشکل بزرگی براش پیش اومده حل شه.....3 روزه دخترش پیش منه

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

من برم حموم آب داغ بگیرم اگه کسی نظر دیگه ای داشت بگه لطفا

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
واقعااا؟ آخه من مامانم از این قابله قدیمیاست میگه پسر دیرتر بدنیا میاد دختر زودتر

دقیق نمیدونم بچه ها باهم فرق دارن.

اطرافیان من اینطوری بودن.

عزیزم گل گاو زبان هم دم کن حتما بخور 

حتما همین کارو میکنم

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
ممنون عزیزم که اینارو گفتی حتما انجام میدم

عزیزممم یه تاپیک هست که کسایی که بعد سزارین میخوان طبیعی زایمان کنن تجربه یچه ها این بود که بعد از هفته ۴۰ روغن کرچک ۶۰-۷۰ سی سی بخوری خیلی به روند زایمان کمک میکنه نزدیکی هم خوبه

سیاه....میشه تو گروه ختمتون بگید  برای اجیم دعا کنن 😢😢😢😢😢مشکل بزرگی براش پیش اومده حل شه.. ...

ممنون

حتما عزیزم.

بیا تو دوتا تاپیکا خودت پست بذار گلم.حتما دعا میکنیم.

ان شاء الله که مشکلش حل بشه.

من 1 ماهه زایمان کردم عزیزم و دهانه رحمم باز نمیشد دردا نمیگرفتنم.....مامانم زنگ زد به دوستش ماما هس ...

زیره یا رازیانه؟مگه زنگ بزنم شوهرم زیره برام بیاره

من شنیدم دخترا دیرتر دنیا میان

نه عزیزم پسرا دیر میان ولی خوب آدم نگران میشه  نمیتونم صبر کنم تاخودش بیاد