2777
2789

خواهرمم اینجوری بود دکتربهش روغن کرچک داد دو شیشه خورد دردش گرفت ودهانه رحمش باز شد خواهرشوهرشم قرص کرچک خورد و زایمان کرد شما چیکار کردیدکیا تو شرایط مشابه من بودن

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واييي چه خوشحالي درسته

خوشحالم عزیزم ولی درد زایمان ندارم از این ناراحتم دوست ندارم آمپول فشار بزنن نمیدونم چیکار کنم دهانه رحمم باز شه

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
خب شما هم بخور روغن کرچک!!

خودسرانه جرات ندارم میخوام ببینم بقیه درشرایط مشابه چیکار کردن

برو پیاده رویی 

و اینکه حر کات اسکات زیاد برو 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
واس من موقع زایمانت دعا میکنی؟؟؟ ممنون💖

حتما هانی جون اگه لایق باشم

برو پیاده رویی  و اینکه حر کات اسکات زیاد برو

اسکات چجوریه

حتما هانی جون اگه لایق باشم

برا منم دعا کنم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست