2777
2789
اسکات چجوریه

بزن تو نت 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما هانی جون اگه لایق باشم

فدای مهربونیت.. خدا ب دل مامانا نگاه میکنه ب حرفاشون گوش میده بیخود نیس ک گفتن بهشت زیر پای ماماناست

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
ببخشید من تجرب ندارم ولی یه سوال باردای مگه نه ما نیست هر ماه 4 هفته باید درکل بشه 36 هفته پس چطور ب ...

هرماه چهارهفته وچندروزه گلم .بعدش دوهفته ی اول پریود رو که آدم اصلا باردار نیست اضافه میکنن به این مدت درکل میشه 40

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
ببخشید من تجرب ندارم ولی یه سوال باردای مگه نه ما نیست هر ماه 4 هفته باید درکل بشه 36 هفته پس چطور ب ...

نه عزیزم 4هفته میشه 28 روز درحالی که ماهها 30و 31 روزه ان

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
خودسرانه جرات ندارم میخوام ببینم بقیه درشرایط مشابه چیکار کردن

عزیزم من تجربه زایمان ندارم ولی تجربیات خانومارو خوندم میدونم باید همش دوش آب خیلی داغ بگیری

روی صندلی برعکس بشینی

روی زمین بشینی و کف دوتا پاهاتو به هم بچسبونی و زانوهاتو بالا و پایین ببری.

نزدیکی و اسپرم باعث میشه دهانه رحم نرم بشه.

روغن کرچک هم خیلی خیلی خوبه

فدای مهربونیت.. خدا ب دل مامانا نگاه میکنه ب حرفاشون گوش میده بیخود نیس ک گفتن بهشت زیر پای ماماناست

فدااات عزیزم

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
عزیزم من تجربه زایمان ندارم ولی تجربیات خانومارو خوندم میدونم باید همش دوش آب خیلی داغ بگیری روی صن ...

ممنون عزیزم که اینارو گفتی حتما انجام میدم

عزیزم 4 هفته میشه 28 روز پس دوروز باقی میمونه ک میشه حدود 18 روز برای 9 ماه.....9 روزشم ک هست میشه 27 تقریبا همون 4 هفته میشه....36+4==40

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
عزیزم نی نیت پسره؟ راسته میگن پسره دیرتر بدنیا میاد؟ منم زایمان قبلیم سزارین بودم تصمیم دارم این یک ...

من شنیدم دخترا دیرتر دنیا میان

فدااات عزیزم

من 1 ماهه زایمان کردم عزیزم و دهانه رحمم باز نمیشد دردا نمیگرفتنم.....مامانم زنگ زد به دوستش ماما هستش......گفت زیره بجوشون یه لیوان بده بخوره و دوش اب گرم بگیره من اول دوش اب گرم گرفتم بعد جوشونده رو خوردم اینقدر درد شدید گرفتم حدود 1ساعت بعدش بیمارستان بستری بودم دیگه

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
من 1 ماهه زایمان کردم عزیزم و دهانه رحمم باز نمیشد دردا نمیگرفتنم.....مامانم زنگ زد به دوستش ماما هس ...

واقعا ایقد تاثیر داره؟! شما بعد از کامل شدنه 40 هفتت خوردی یا قبلش؟

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

عزیزم گل گاو زبان هم دم کن حتما بخور 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست