2777
2789

مدام ازخودم میپرسم چیشد ک ب این روز افتادم چیشد ک انقد حقیر شدم  چیشد ک این بلاها سرم اومد ؟ چجور تونستم برگردم ب جهنمی ک ازش فرار کرده بودم ؟؟؟؟؟ اخه چجور تونستمممممممم حتی اگه از بی کسی میمردمممم حتی اگه دق میکرد و کارتون خواب میشدیم با بچه هام نباید برمیگشتم ب جهنمی ک ازش وحشت داشتم   وای خدا لعنتم کنهههههه چجوری بخاطر خودخواهی خودم   بچه هامم توسری خور کردمممممم  چجوری من ۱۰ ماهه با مادری ک اگه یه سگ و دوروز بزاری کنارش روز سوم میمیره    دارم با بچه هام سرمیکنم ؟ چجووووور ممکنه واااااای  ک با ادم پارانویید زندگی نکردید ک بدونید چ دردیهههههههه حتی تیمارستان تحملشونو ندارههههه مدام توهم تو‌ئه داره  از ظهر ک ازسرکار بدمیگرده  مدااااااام داره توگوشم ݝر میرنه تا جایی ک حس میکنم نفسم بالا نمیاد دیگه میگه تو من ک سرکارم زن میاری خونه واسه بابات   تو اومدی اینجا ک واسه بابات زن بگیری   من ک نیستم تو و بابات رابطه دارید وای ب حتی زنی ک از توکوچه ردشه گیرمیده ک ب هوای زن دوم بابام شدن  اومده توکوچه   ب همسایه ب فامیل دوست اشنا غریبه..... مثلا میگه پسرتو از قصد ازمن عکس زشت گرفته ک بیاره نشونت بده بمن بخندید بگید دماغش گنده اس   تو ازقصداینجور راه میری ک ب بابات بگی من فلان جام از مامانم بزرگتره   تو موهات و بازمیکنی ک بگی موهات از من قشنگ تره بابات منو طلاق بده 

وای الله اکبـــــــــر ک اگه سنـــــگ بود اب میشد من چجوووووووور دارم

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهی نیست برگردی؟

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
وای خدا

وای خدایا این دیگه چ بیماری ایه   مثلا من نشستم اصن توسایتم  میگه داری ازمن فیلم میگیری ک پخش کنی ؟  وای مغزم سوت میکشه  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

وای خدایا این دیگه چ بیماری ایه مثلا من نشستم اصن توسایتم میگه داری ازمن فیلم میگیری ک پخش کنی ؟ ...

ای وای چقدر ذهنش مریضه

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
راهی نیست برگردی؟

وای الهی بمیررررررررررررررم    چرا سگ مرد خیانت کار شرف داره ب زندگی با این خفت  اون ک درهرصورت کصافکاریشو میکرد من چ مرگم بود خودم و بچه هامو اوردم زیر دست اینا 

از بابات بخواه کمکت کنه. خودتم کار کن یه خونه جدا شده یه اتاق. بگیر. برو تنها زندگی کن و الا خودتم ...

بابام خودش خونه جدا داره زندگی میکنه اصن کسی نمیتونه مامانم و تحمل کنههههه بابامم ازمامانم بدتره  خودخواهه و دیکتاتور 

وای الهی بمیررررررررررررررم چرا سگ مرد خیانت کار شرف داره ب زندگی با این خفت اون ک درهرصورت کصاف ...

ای تف به ذاتش،، برگرد  اونیکه باید بره بیرون شوهرته نه تو و بچه هات

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
از اول هم اینجوری بوده؟

خونوادگی همینجورنن دورهم میشینن توهمات ذهنشون و میگن و نفرین میکنن کلا خاله هامم اینجورن ولی مامانم خیلی شدیدتره   

خونوادگی همینجورنن دورهم میشینن توهمات ذهنشون و میگن و نفرین میکنن کلا خاله هامم اینجورن ولی مامانم ...

تو که میدونستی اینجوریه چرا باهاش ازدواج کردی؟

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
2810