2777
2789

یاد اولین بار که دیدمش میوفتم. دلم قنج میره براش بعد دو سال... منی همه ی عشق هام یکی دو ماهه بود الان اینو دو ساله فراموش نمیکنم دو ساله عاشق نشدم آخه دلیلش چیه؟ 

هر وقت میدیدمش مثل بچه کوچولویی که تو بغل مادرشه آنقدر ذوق میکردم . البته فقط رفیق بودیم ولی خیلی دوسش داشتم اونم داشت ولی نگفت. همه چیز جزئیاتش همش تو ذهنم میچرخه چکار کنم هر وقت میدیدمش تا یک هفته انرژی میگرفتم از خوشحالی بال میزدم خیلی حواسش بهم بود میگفت مراقب خودت باش ولی هیچوقت اعتراف نکردیم به هم ولی تمام ذکر و فکرم اونه چون من متنفرم از دخترای آویزون... چرا دیگه عاشق نمیشم؟؟ عمرم داره میگذره ولی جز اون هیچ کس رو نمیخوام 

چشای قشنگششش😭😭

تو ک نچشیدی باهاش خیلی چیزا رو 

من چی بگم از بوش و بغلش و خندش و بوسیدنش:))) 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ک نچشیدی باهاش خیلی چیزا رو من چی بگم از بوش و بغلش و خندش و بوسیدنش:)))

همون چون نچشیدم ناراحتم البته همیشه کنارش بودم بوشو حس میکردم تا ته عمق وجودم بوددد خیلی روانیشم بخدااا😭😭هیچ کی نمیدونه آخهههه 

همون چون نچشیدم ناراحتم البته همیشه کنارش بودم بوشو حس میکردم تا ته عمق وجودم بوددد خیلی روانیشم بخد ...

منم همینطور 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

نشد دیگه...منکه اومد جلو التماس کرد تا قبول کردم و اخرش با التماشای من تموم شد چی بگم....منم دیگه نه اونو میخوام نه ادم دیگه ای رو...دیگه خسته ام از بدبین بودنم از تنهاییم ...گرچه هیچکس منو نمیخواد ...همشون برای وقت گذرونی فکر میکنم میان که همون وقت گذرونی رو هم اجازه نمیدم