2777
2789
عنوان

پسره منو زد 😭😭😐کاش مرد بودم راحت میرفتم سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 31 پست
خب راست میگه 😐😐

چی راست میگه طرف دکتره چرا باید با من کاری کنه اینقدر دختر دورشه من هم زشتم هم دکتر نیستم چرا بخواد 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

[QUOTE=361765584]چی راست میگه طرف دکتره چرا باید با من کاری کنه اینقدر دختر دورشه من هم زشتم هم دکتر نیستم چرا بخواد& ...[/QUOTE

اخه کدوم مطبی تا ۱۲ بازه 

اگر این همه دختر کنارشن شما رومیخواد چیکار .

ساده نباش دختر خوب 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361765584]چی راست میگه طرف دکتره چرا باید با من کاری کنه اینقدر دختر دورشه من هم زشتم هم دکتر ...

باش 😭😭😭

از خودم متنفرم 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

برای کار می خواد وای تو هم شدی مامانم

عزیززززززممممممممم😐😐😐😐😐😐 چندسالته داری میری سرکار ؟ 

خیلی راحت میشه گولت زد متاسفانه کاش خانواده ت بیشتر مراقب باشن بعدا میفهمی

آخه کدوم دکتری تا ساعت ۲۴ نیرو میگیره😐😐😐اصلا کو مشتری اون موقع  اصلا مگه درمانگاه شبانه روزی هست؟ 

عزیززززززممممممممم😐😐😐😐😐😐 چندسالته داری میری سرکار ؟ خیلی راحت میشه گولت زد متاسفانه کاش خانواد ...

سرکار نمیرم می خوام برم ۱۸ سالمه 

خب دو شیفته وپولش دوبراربره

سرکار نمیرم می خوام برم ۱۸ سالمه خب دو شیفته وپولش دوبراربره

عزیزم منم همسنتم دربه در دنبال کار همین الانم با خانواده م جرم شد میدونم شرایط خونه توهم سخته ولی منی که همسن توهم میدونم این مردیکه هدفش چیه 

تاحالا بهت گفته عکسم بده ؟ حضوری رفتی

عزیزم منم همسنتم دربه در دنبال کار همین الانم با خانواده م جرم شد میدونم شرایط خونه توهم سخته ولی من ...

نه نگفت عکس بده 

حضوری رفتم خیلی با ادب و خوب بود اصلا حس بدی نداشتم اون پشت میز بود منم چند صندلی اون طرف تر اصلا نزدیک نشد آدم بدی هم نبود

نه نگفت عکس بده حضوری رفتم خیلی با ادب و خوب بود اصلا حس بدی نداشتم اون پشت میز بود منم چند صندلی او ...

توهمین سایت زنه میگفت بعد ۲۰ روز که صاحبکارم ازم کار کشید گفت میخوایم بریم سفر اتاقمون باید یکی باشه 

خدا دانی والا من میخواستم برم کاراموزی تدوین تویه ساختمون بود طبقه ۶ اتلیه نه اسمی داشت نه پیجی فرار کردم مرده هم اولش قبول نکرد تا صدامو شنید حتی گفت درصدی باهات کار میکنم

توهمین سایت زنه میگفت بعد ۲۰ روز که صاحبکارم ازم کار کشید گفت میخوایم بریم سفر اتاقمون باید یکی باشه ...

وای بخاطر همین چیزاشه دوست نداشتم دختر باشم

مامان من مشکلش اینه که طرف پسره من بگم دوساعت کار هم میگه وا پسره ۳۰ سالشه تو ۱۸ از کجا اعتماد کنم ب ...

شما خیلی جاهلی ، یکی از خانوما تاپیک زده بود میگف ده جا رفته مصاحبه برا منشی دکتری . بعد بش گفته بودن باید همه جوره پایه باشی! مادرت حق داره ! ۱۲ شب کی میاد مطب 

یجوری راضیش کن بهت اعتماد کنه بری

ولش کن ارزشش نداره یک کار دیگه میکنم 

2810