2777
2789
عنوان

امروز صبح دخترم شبکه پویا میدید بیاین یه چیزی بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 27 پست
سطح حساسیت دیگ واقعا زیادیه

بچتون چند سالشه؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خیلی خیلی سخت گرفتی

خوشبحالتون من از صبح ذهنم درگیر این قضیه است و دارم فکر میکنم چجوری دخترمو از تلویزیون جدا کنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی نوشتی خدایی؟خودت فهمیدی چند چندی؟برنامه کودکه دیگه بچه چه میفهمه معنی این چیزارو؟نگاه میکنه که صر ...

بله متوجهم چندچندم.... بچه چه میفهمه؟ شوخی میکنید دیگه.... 

فک نکنم منظورش این باشه .هر قسمت این کارتون درمورد یه چیزی هست این قسمت در مورد زباله و تمیزی و جای زباله کجاس و کی جمعش میکنه هست ویه سری اتفاقات تو کارتون میفته ولی منظورش این نیس اگه  شما هیچی نشید آخرش  اینکار رو میکنید.

تصمیم گرفتم قبل از اینکه جواب کسی رو بدم یه نگاهی به تاپیک هاش بیندازم بعدا ببینم آیا میشه جواب این شخص رو داد یا نه. این روزها باید مواظب باشیم که تبدیل  به صهیون آریایی نشویم . وطن،تنها میراثی است که هرگز نمی توان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت.
بله متوجهم چندچندم.... بچه چه میفهمه؟ شوخی میکنید دیگه....

تو الان برنامه کودکایی که بچگیت میدیدی و یادته تک تکشونو؟والا من اصلا یادم نیست یا تک تک دیالوگاشونو حفظ کردی؟بچه اس بچههههه بزار تو دنیای خودش باشه معنی خیلی کلماتو بچه ها متوجه نمیشن اگه میشدن بجای برنامه کودک اخبار میزاشتن واسشون تحلیل کنن

فک نکنم منظورش این باشه .هر قسمت این کارتون درمورد یه چیزی هست این قسمت در مورد زباله و تمیزی و جای ...

بله درسته برای من شوقی که این ماشین به جمع اوری نشون داد عجیب بود 

تو الان برنامه کودکایی که بچگیت میدیدی و یادته تک تکشونو؟والا من اصلا یادم نیست یا تک تک دیالوگاشونو ...

عزیزم نیازی نیست که همه چی مو به مو یادم باشه اونی که توی ذهنم مونده مهمه 

نباید عجیب باشه .جمع آوری زباله اصلا چیز بدی نیس این یعنی همیشه باید به فکر تمیزی بود و تا جایی که میشه اینکار رو انجام بدیم چون تاثیراتش  برمیگرده به زندگی خودمون‌.

تصمیم گرفتم قبل از اینکه جواب کسی رو بدم یه نگاهی به تاپیک هاش بیندازم بعدا ببینم آیا میشه جواب این شخص رو داد یا نه. این روزها باید مواظب باشیم که تبدیل  به صهیون آریایی نشویم . وطن،تنها میراثی است که هرگز نمی توان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت.

اصلا شما فکر کنم کلا منظور کارتون رو اشتباهی متوجه شدید

در ضمن معمولا این کارتونا خارجی هستن و تو کشورای خارجی هم جایگاه یه ماشین زباله جمع کن و ...با جایگاه بقیه مشاغل فرق خاصی نداره همشون شأنیت و جایگاه اجتماعی خودشونو دارن.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نباید عجیب باشه .جمع آوری زباله اصلا چیز بدی نیس این یعنی همیشه باید به فکر تمیزی بود و تا جایی که م ...

من نمیتونم منظورم خوب برسونم خیلی با این حرف و نظرت موافقم اما بازم از نظرم این کارتون یه جاییش ایراد داشت که به نظرم خوب نیومد

اصلا شما فکر کنم کلا منظور کارتون رو اشتباهی متوجه شدیددر ضمن معمولا این کارتونا خارجی هستن و تو کشو ...

قطعا تمام مشاغل اعم از رئیس و کارگر شأنیت خاص خودشون رو دارن همسر خودمم چها ماهه بیکار شده و سر ساختمان کار میکنه و اصلا این کار رو ننگ و عار نمیدونم و همه جا هم با افتخار میگم اما شاید حق با شماستو من منظور برنامه رو به خوبی متوجه نشدم 

من نمیتونم منظورم خوب برسونم خیلی با این حرف و نظرت موافقم اما بازم از نظرم این کارتون یه جاییش ایرا ...

من رفتم کارتون نگا کردم .کارتون نیک درمورد یه ماشین کوچولو هست که دوس داره چیزهای مختلفی رو تجربه کنه  اون قسمت در مورد زباله بود وهیچ جنبه ی بد آموزی نداشت اون نشون میده هر کاری سختی های خودشو داره ومردم نگاه های مختلفی میتونن بهت داشته باشن .قسمت های دیگه رو اگه دیده باشین در مورد موضوعات مختلف هستش.