2777
2789
عنوان

من کدوم قبرستونی درس بخونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 51 پست

منم همین مشکلات رو داشتم آهنگ بی کلام دانلود میکردم هندزفری میذاشتم خیلی خوب بود همه جا جواب میداد برام

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا همین کارو میکردم ولی هرشب که نمیشه خودش کلی زمان میبره

وا مگه چن متره

ببین تو صبح زودتر بیدار شو 

الان چند استارت میزنی؟ 

مثلا ۵ بیدار شو تمیزش کن بعدش شروع کن

من خودمم‌ همینم یا میزارم نیم ساعت قبل خواب یا صبح ۴ و نیم ۵

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>

ممنون عزیزم دوسال دیگه میرم خوابگاه راحت میشم

قربونت 

انشالله ❤️ فقط یادت باشه اگه تو خونتون اذیتی و میتونی خوابگاه رو تحمل کنی فقط برو خوابگاه. من چندتا دونه شهر خودمونو زدم اد همینجا قبول شدم:))) 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
وا مگه چن مترهببین تو صبح زودتر بیدار شو الان چند استارت میزنی؟ مثلا ۵ بیدار شو تمیزش کن بعدش شروع ک ...

دوتا تخت فقط توشه 

یه میز و یکمم جا که چیزی نمیشه 

ممنون 🥲

بارونو دوس دارم🌱

من دو سال پیش این مشکلو داشتم

مشاورم گفت کف حموم رو تمیز بشور

وقتی خشک شد تشک بنداز و یه بالشت بزار تکیه بده درستو بخون

واقعا خیلی خوبه امتحان کن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

یکی تقریبا نزدیک تره ببینم چقدر طول میکشه رفت و امدش

اگه اتوبوسی چیزی بخوره که خوبه اگه نخوره هم باز ماشین بگیر واقعا ارزششو داره خرج کنی

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دوتا تخت فقط توشه یه میز و یکمم جا که چیزی نمیشه ممنون 🥲

خب دیگه ی اهنگ پلی کن انرژی بگیری بعد برو پدرشو دربیار🤝🏻😐

من خودم همینم🤣🤏🏻

قربونت🤍🩷

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>

از مشاور پرسیدم گفت عادت نکن با اهنگ درس بخونی

من دیگه مجبور بودم چاره ای نداشتم

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
2810