2777
2789
عنوان

من کدوم قبرستونی درس بخونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمالگرایی و وسواس دارم نمیتونم تو جاهایی که خیلی بهم ریختس درس بخونم حالا شلوغیم تا یه حدیخیلییی بهم ...

ی بار کمر همت ببند تمیزش کن بخاطرع خودت 

فقط همین ی راه و داری 

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>

با خواهرت صحبت کن نصف روز تو توی اتاق باشی نصف روز اون. سعی فقط میزتو تمیز کنی و بخونی میدونم خیلی سخته اما صبوری کن ❤️❤️

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
منم اتاق نداشتم و همه جا به شدت کثیف بودرو پله هایی که پر آشغال بود درس میخوندم🫠

اگه چراغای پله خوب بود همونجا میخوندم چراغش خاموش میشه درست و حسابیم نیست

بارونو دوس دارم🌱

ببین درس خوندن تو کتابخونه واقعااا ارزششو داره هرچقدر واسش هزینه کنی و وقت بزاری

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2810