2777
2789
عنوان

اونایی تونستن وزن اضاف کنن بیاین 🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
آره باشگاه میرمبا اونا هم میتونی نتیجه بگیری ولی خب قطعا بری باشگاه و با وزنه کار کنی خیلی بهتره من ...

باشگاه که نمیتونم چون تو روستام تا شهر دو سه ساعت راهه 😢 کاش بشه با این نرم افزا ها نتیجه گرفت

مانکن رو الان نصب میکنم مرسی که راهنمایی کردی

باشگاه که نمیتونم چون تو روستام تا شهر دو سه ساعت راهه 😢 کاش بشه با این نرم افزا ها نتیجه گرفتمانکن ...

قربونت 

ببین شما با صرفا کالری شماری هم میتونی وزن بگیری 

منتها برای این میگم که ورزش که وزن و حجمی که میگیری یه وزن و حجم خوب و خوشگل و فرم خوب باشه نه اینکه همش چربی و شکم باشه 

و اینکه سعی کن حتما یه بخشی از رژیم روزانت پروتئین به اندازه کافی داشته باشی

تخم مرغ و سینه مرغ و عدس و شیر و اینا منابع طبیعی و خوبی ان

خدایا شکرت ...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت ببین شما با صرفا کالری شماری هم میتونی وزن بگیری منتها برای این میگم که ورزش که وزن و حجمی که ...

کاملا درسته...خیلی مچکرم 

من وزنم خیلییی پایینه یه چیزی حدود ۱۰ کیلو کاهش وزن دارم انشالله بتونم نتیجه بگیرم

اشتهامم خوبه ها ولی دریغ از یه گرم وزن...

دکتر چیکار کرد!؟ چی بهت داد چاق شدی!؟

دکتر اگه بیاد یهو یچیز برا چاقی بده قطعا چیز درستی نیس

من اشتها نداشتم پودر گین آپ داد(اون گین آپ معروف که میگن عوارض داره نه)با یه شربت که فکرکنم برای ویتامین و ایناست یکماه باید می‌خوردم بعد میرفتم پیشش که رژیم چاقی رو بده بعد ازاینکه به وزن نرمال رسیدم خودش میگه از کی باشگاه رو شروع کنم من خیلییی راه هارو رفتم ولی واقعا نتیجه درست و قطعی یا همیشگی نمیده برا همین دکتر بهترین راهه 

۱۶۰/۴۲😑چهار تیکه استخونم با به روکش

سعی کن اگر نمیتونی بری باشگاه خودت تو خونه از این نرم افزار های تمرین فولبادی هست نصب کنی اگر با دمبل باشه که نه اگر هم با وزن بدن باشه هم اوکیه 

در کنارش کالری شماری کنی با نرم افزار هایی مثل مانکن، کرفس، بشقاب، زیره همشون خوبن

ممکنه یه ذره روند وزن گرفتنت نسبت به کسی که می‌ره باشگاه کند تر باشه ولی خب ورزش کلا ۲۰ درصد قضیه اس و ۸۰ درصد رژیمه 

سعی کن چیزای مفید بخوری و نه اینکه همش چیزای چرب بخوری و به هر بهانه ای بخوای وزن بگیری 

موادغذایی چرب هم میخوری بخور ولی پروتئین و کربوهیدرات هم بخور 

خدایا شکرت ...