2777
2789
عنوان

چجوری یه جوری به اکسم برگردم که غرورم حفظ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 56 پست

ببین دو حالت داره تو یا میخای برگردی بهش یا نمیخای

اگه میخای دیگه باید پا رو غرورت بزاری

حالت سومی هم وجود نداره

اینطوری که خودت خیلی جدی و با وقار و متانت میری صادقانه حرفتو بهش میزنی

حالا یا ایشون قبول میکنن یا نه

از قبل جنبه ی نه شنیدنو داشته باش بنظرم که توی پرت نخوره

هر روشی و راهی جز این بچه بازیه

مثل یه بزرگسال رفتار کن

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه زمان باعث بشه بره با کس دیگه ای و پشیمون بشی

همین همین دنبال یه راه حلم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خب نباید از دستش میدادی

الان چیزی ک شده دنبال راه حلم

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ببین دو حالت داره تو یا میخای برگردی بهش یا نمیخایاگه میخای دیگه باید پا رو غرورت بزاریحالت سومی هم ...

حرفات منطقی و کامل درست و عاقلانس ولی واقعا نمیخوام مستقیم برم جلو 

یه کم خوب فک کن بعد

2 ماه فکر کردم به این نتیجه الان رسیدم

من حوصلم سر نرفته آخه با همه مشورت کردم از تراپیست بگیر تا همکار و مادرم و.. برگشتن به این آدم ارزش ...

پس اگه میخوای برگردی یه بار یه جا باهاش روبه رو شو نه وسط کوچه مثلا تو یه مغازه ایی چیزی بعد اول از یه تعارف شروع کن مثلا اگه تو یه مغازه دیدیش بهش بگو بزار من حساب کنم ولی زیاد اصرار نکن و بعد سعی کن ارتباط چشمی خوبی باهاش داشته باشی و لبخند اگه رل نداشته باشه جواب میده

حرفات منطقی و کامل درست و عاقلانس ولی واقعا نمیخوام مستقیم برم جلو

بهترین راهش اینه

میتونی هم بهش توی اینستا ریکوئست بدی اول ببینی اکسپت میکنه یا نه

اگه اکسپت نکرد که کلا بیخیالش

اگه کرد انقد از خودت استوری بزار تا ریپلای بزنه

اگر مقصر اونه که هیچ( هرگز ارتباط نداشته باش تا عذرخواهی کنه). اگر مقصر تویی زنگ بزن عذر خواهی کن و بگو دوس دارم دوباره با هم باشیم و اگر اون فرد بالغی باشه و تو هم فرد بالغی باشی غرورت نمیشکنه اصلا چون عذرخواهی نشونه بلوغ و شخصیت هست نه شرم! در ضمن باعث میشه بیشتر جدی بگیره رابطتون رو چون میدونه حاضری براش از غرورت بزنی.

در رل زدن مهم ترین فاکتور ارتباط کلامی سالمه. سعی کن با این کارت عذرخواهی رو به اون هم یاد بدی

خودم پسرم

گود لاک

اگه گفت باشه که عالیهاگه گفت نه خیلی یه جوریه برای خانومخانوما تحملشو ندارن نه بشنون یه جوریه خدا ذا ...

به خاطر همین دنبال راه غیر مستقیمم

پس اگه میخوای برگردی یه بار یه جا باهاش روبه رو شو نه وسط کوچه مثلا تو یه مغازه ایی چیزی بعد اول از ...

مشکل لعنتیم همینه بچه خونگی خالصه بعد خونشون بالاشهره کلا هم فقط میره سرکار و خونه نه پاتوقی داره ن چیزی هرجوری برم جلو مشخصه 

بهترین راهش اینهمیتونی هم بهش توی اینستا ریکوئست بدی اول ببینی اکسپت میکنه یا نهاگه اکسپت نکرد که کل ...

حقیقتش رو بخوای میترسم

اگر مقصر اونه که هیچ( هرگز ارتباط نداشته باش تا عذرخواهی کنه). اگر مقصر تویی زنگ بزن عذر خواهی کن و ...

خیلی خوب راهنمایی کردی آفرین

2810