2 ماه کات کردیم برای یه داستان هایی(خیانت و.. نبود)
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
اگر مقصر اونه که هیچ( هرگز ارتباط نداشته باش تا عذرخواهی کنه). اگر مقصر تویی زنگ بزن عذر خواهی کن و ...
هیچکدوم مقصر نیستیم که بخوایم عذر خواهی کنم ولی میخوام غیر مستقیم تلنگر بزنم ایشون بیاد
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
تراپیستت بهت نگفته که نباید بترسی؟باید انتظار هر واکنشی رو ازش داشته باشی و خودتو آماده کنی
اون بهم گفت مستقیم تماس بگیر حرف بزن
اینکارو اصلا نمیکنم
ولی حس میکنم خیلی کسر شان این کار چون ایشون منو انفالو کرد
اون همه داری پول میدی به تراپیست خب به حرفشم گوش کن دیگهکاش من شرایط تراپیست رفتنو داشتم بخدااونوقت ...
تراپیست و تحصیلاتشو داره ولی هیچوقت تو رابطه ما نبوده
هیچکدوم مقصر نیستیم که بخوایم عذر خواهی کنم ولی میخوام غیر مستقیم تلنگر بزنم ایشون بیاد
صادقانه بگم؟ رابطت هنوز کامل نشده. اگر مطمئنی اونم تورو به حدی که تو دوسش داری دوست داره یه تکست ساده بده که نامربوط به علت کاتتون باشه و برای یه چیز ساده ازش کمک بخا. پسرا از این که ازشون کمک بخوای خوششون میاد و بیشتر جذبت میشن. با همین تکست و گفتگویی که ایجاد میشه اتومات رابطه بر میگرده.
اون بهم گفت مستقیم تماس بگیر حرف بزناینکارو اصلا نمیکنم ولی حس میکنم خیلی کسر شان این کار چون ایشون ...
پیامش بده
کسر شان اخه با انفالو؟
باور کردن فضای مجازی؟
تو داری توی دنیای حقیقی زندگی میکنی نه فضای نجازی
برای ایندت تصمیم قاطع بگیر
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
صادقانه بگم؟ رابطت هنوز کامل نشده. اگر مطمئنی اونم تورو به حدی که تو دوسش داری دوست داره یه تکست ساد ...
لطفا نمونه ای مثال بزن مثلا توی چه زمینه و چی کمک بخوام
پیامش بدهکسر شان اخه با انفالو؟باور کردن فضای مجازی؟تو داری توی دنیای حقیقی زندگی میکنی نه فضای نجاز ...
اصلا شجاعت جلو رفتن رو ندارم میخوام اون بیاد
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
اون اگه میخواست بیاد تا الان میومدگاهی لازمه از غرور خودت بزنی تا تکلیفت روشن بشه
کاش میشد حداقل بهش تلنگر بزنم مستقیم نباشه
لطفا نمونه ای مثال بزن مثلا توی چه زمینه و چی کمک بخوام
فکر کن ببین تو چه کاری خوبه ؟ کارهای موبایل و کامپیوتر معمولاً چیزیه که پسرا توش خوبن. مثلا بگو« فیلترشکنم همش قطع میشه ؛ میشه کمکم کنی خیلی کلافه شدم»
فکر کن ببین تو چه کاری خوبه ؟ کارهای موبایل و کامپیوتر معمولاً چیزیه که پسرا توش خوبن. مثلا بگو« فیل ...
ببین نمیدونم چجوری بهت بگم ولی مطمئنم با توجه به شخصیتش اگر سوال کنم اونم اینجوری صد در صد میخنده و ج نمیده
تلنگر و این چیزام به نظرم نمیخواد بندازی اصلا وقتی مستقیم بگی زودتر جواب میگیری