2777
2789
بله من تابستونی ۴ وخورده ای خریدم که دزدیدن .بعداونم یه آدیداس گرفتم استوک ۱۵۰۰ تازگی هم نیوبالانس گ ...

خوب کاری میکنی گرون میخری آفرین منم پول داشتم حتما گرون تر میخریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیلار رو میکی؟آبروی هرچی فروشگاهه برده کمتر کسی از رشتیا اونجا خرید میکنن جنساش بنجله

اره وای مارشتیانیم چقدر تویخسازی توترافیک گیر کردم تا خونه برسم والا رشتیاهم خرید می کنن نمونه اش فامیل شوهرم

پارسالم این برنامه رو داشت پسر خواهرشوهرم خریده بود میگفت کف اش از وسط دونصف شد عرض دوهفته

😂😂😂😂خب اندازه همون پنجاه تومن کار میکنه دیگه

من عوضش چندتا اورجینال خریدم سه ساله آخ نگفتن همشم میشورمشون تو ماشین

پارسالم این برنامه رو داشت پسر خواهرشوهرم خریده بود میگفت کف اش از وسط دونصف شد عرض دوهفته

دیگه کسایی که میخرن حتما همون اندازه بودجه شونه وگرنه کسی بدش نمیاد جنس خوب بپوشه 

ایشالا که وضع همه خوب بشه 

دیگه کسایی که میخرن حتما همون اندازه بودجه شونه وگرنه کسی بدش نمیاد جنس خوب بپوشه ایشالا که وضع همه ...

یسری واقعا قشر ضعیف ان یسری هم سودجو فکر می کنن زرنگی مثل فامیل ما خیلی راحت هم میتونه اورجینال بخره