2777
2789
عنوان

بیاین از رویاهایی که قبل خواب سناریوشونو مینویسید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 186 پست
🤣🤣🤣🤣🤣چه سریعععع

شماها برنامه حامله شدن نمیچینید🤣🤣🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر سناریوهای رمانتیک دارم با کسی که دوسش دارمبا همکاری بالشتا و پتوم🤣

🤣ایجان

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

شماها برنامه حامله شدن نمیچینید🤣🤣🤣

ما اولش نه🤣

ولی بعدش چرا اتفاقا دوران حاملگی آقایی مثل پزوانه دورم میچرخید🤣

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

الان کم ولی قبلا بود😂😂 مثلا طرف میخواد خودشو از روی پل بندازه میگیرمش اونم منو میگیره 😂  گم شدن تو روستا و گیر کردن تو ماشین با هوای یخبندون خوراکم بود 😂

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
😭😭

تا قبل اون همش دلم میخواست شب شه و من برم تو دنیای خیالیم، زندگی اونجامو خیلی دوست داشتم

ولی یهو همه چی برام تموم شد

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

من بچه بودم سناریو مردنمو میساختم بعد برای خودم ختم میگرفتم و خیلی جدی گریه میکردم خخخ

😂😂😂یاخداااااا

ما اولش نه🤣ولی بعدش چرا اتفاقا دوران حاملگی آقایی مثل پزوانه دورم میچرخید🤣

ای جااان🤣🤣🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه دوست خوب که پایه دود و دم باشه همش بریم کافه قل بکشیم و یه اب شنگولی بزنیم و حال کنیم با همدیگه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

تا قبل اون همش دلم میخواست شب شه و من برم تو دنیای خیالیم، زندگی اونجامو خیلی دوست داشتمولی یهو همه ...

چه غمگین کننده🫠

حالا من یه شبایی خوابم نمیبره ولی سناریو هم نمیتونم بسازم

من مجردی اینجوری بودم😁

وای یعنی با متاهلی تموم میشه این دوران😂😭

2810