2777
2789
عنوان

بیاین از رویاهایی که قبل خواب سناریوشونو مینویسید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 186 پست
اره اتفاقا یه رمان هست تو روبیکا یه همچین داستانی داره نویسندشم یکی از رفیقامه هر دفه بعد هزار سال م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آیدا من خودمو برنامه جیمی فلن هم دعوت میکنم تو این تصورا😭

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

مال تو خوبهمال من ، منو پرت‌میکرد رو تخت با یه حرکت من‌با دنیای دخترونم خداحافظی میکردم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای وای

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا به ذوق اینا شبا می‌پرم تو تخت‌..کلا تو خاور میانه صلح برقرار می‌کنمبا فرازمینی ها ارتباط برق ...

🤣🤣🤣🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای وای

تازه هرشب حامله میشم بچمم میاد دنیا مدرسه میره‌دانشگاه میره شوهرشم میکنه بعد من صب از خواب بیدار میشم🤣🤣🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
تازه هرشب حامله میشم بچمم میاد دنیا مدرسه میره‌دانشگاه میره شوهرشم میکنه بعد من صب از خواب بیدار میش ...

🤣🤣🤣🤣🤣چه سریعععع

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

دوسه سالی هست میخوام قبل خواب سناریو بسازم اما دیگه وقت نمیکنم

اینقدر خستم تا میخوام شروعش کنم خوابم میبره🙂

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

من دیوانه بودم خودمو تو کما تصور میکردم و ضجه زدن بقیه بالا سرم

برگاممم منمممم همییننن دقیقاااا

بعد یه تیکش به هوش میومدم ولی خودمو میزدم به بیهوشی ببینم چیکاز میکنن😂😂

دوسه سالی هست میخوام قبل خواب سناریو بسازم اما دیگه وقت نمیکنماینقدر خستم تا میخوام شروعش کنم خوابم ...

😭😭

2810