2777
2789

کلی کامنت خوندم ، نمیدونم من درکی ندارم از زندگی این بچها 

اما من تو عروسیا که میرم میبینم مثلا عروس خواهر داره 

میگم چقدر خوب میشد اگه منم دوتا خواهر میداشتم کنارم بودن چقدر خوب میشد 

مثلا غصه میخورم که بچم طعم خاله داشتنو نمیچشه 

خودم هیچوقت حس اینکه بچه خواهرمو بغل کنم و نمیچشم

فکر میکنم این بچها هم هر کجا که برن و ببین بچهای دیگه مادر پدرشون باهم خوب و خوش زندگی کنن قلبشون میشکنع 

خودتو دوس داشته باش❤️
باز اینایی که بچه طبیعی میارن قابل تحملتره فکر کن اونایی با هزار مصیبت وهزینه ای وی اف میکنن یا رحم ...

واااای من خودم اوایل سرماخوردگیمه اعصابم خورده دوباره الان سر اینم اعصابم خورده 😑 ینی خیر نبینن همچین پدر مادری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا اونایی ک مثلا بخاطر بچه هاشون موندن اشتباه بزرگی کردننمونه اش پدر و مادر خودم بعد هز ۳۰ و چند ...

بله دیگه دقیقا منم همین شدم فقط ماهایی که تجربه کردیم متوجهیم چی گذشته و چقدر اسیب زا هستش

فکر کنم اونایی که تو بچگی پدر مادرشون طلاق میگیرن،اصلا معنی خانواده رو ننیفهمن یا از زن یا مرد،میترس ...

یکی از اطرافیانم ۲ سالش بود پدر مادرش جداشدن با خانواده پدری زندگی کرد و بزرگ شد الانم دیپلم گرفته ولی خانواده پدریش دائم از مادرش بد میگفتن و تحقیر و بد جلوه دادنش 

خب این بچه مشکل پیدا میکنه متنفر میشه 

یکی هم مثل بچه معلم ما که وقتی ۷ساله بود جدا شد و مادرش باحقوق معلمی بزرگش کرد الان دانشجوعه 

خیلی خوشبخت و خوشحال و موفقه مادرش هم میگفت من یکبار بد از باباش نگفتم 

بنظرم خیلی اثر داره رفتار تک والد ها موقع جدایی

متاسفانه یه تفکر اشتباه هست که مردم فکر میکنن بچه های طلاق تو دسته ی بچه های عادی قرار نمیگیرن:|.. آ ...

دقیقاااا

این تقسیم بندی رو من درک نمی کنم.

چرا یه نفر براساس طلاق پدر و مادرش یا عدم طلاقشون باید باهاش رفتار بشه طلاق و جدایی پدر و مادر ربطی به حس مسئولیت اون پدر و مادر نداره.

تو فامیلای خودم هست پدرو مادری که جدا نشدن اما پدر بچه انگار نه انگار با این که پولداره اما یه دوچرخه برای بچه اش نمی خره!!!!

بعد همسرم من انگار که برادر پسرشه نه پدرش باشه باهاش میره فوتبال،،تنیس،،بیلیارد،،شنا و....

گاهی اوقات میگه دوستام بهم میگن واقعاً راست میگی باباته؟؟

انگار داداشته تا بابات چه قدر پایه ی کارایی هست که می کنی.

این که فکر کنن یه نفر چون پدر و مادرش جدا شدن پس باید غصه بخوره ترحم بهش بشه و هی فکر کنن وای طفلک چه قدر با بچه های دیگه فرق داره خیلی تفکر اشتباهیه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

2810