2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه اگه دو والد بنونن و حمایت کنن.متاسفانه،بعده طلاق ی والد میره...یا فقط مول نیده و نیست

همون تک والد هم اگر از نطر مالی و محبت و پشتیبانی بچه رو ساپورت کنه خیلی خوبه هزاران پدرو مادر باهم زندگی میکنن ولی اصلا بچه ها حال خوبی تو اون خونواده ندارن حتی پولدار هم هستن 

اره اینم هست‌من دورادور یا شنیدم بعده طلاق ی حانی ول میکنه کلا نیره...ولی برام سواله،اگه اون حامی بو ...

عزیزم اون خلا همیشه همراه بچه هست حتی اگه بچه حمایت مالی بشه ولی اینکه چیزی به اسم خانواده رو تجربه نکرده 

خیلی سخته واقعا

همون تک والد هم اگر از نطر مالی و محبت و پشتیبانی بچه رو ساپورت کنه خیلی خوبه هزاران پدرو مادر باهم ...

اره.ی والد و ساپورت مالی کامل،به نظرم بچه رو دچاره نشکل ننیکنه و سالم بزرگ میشه.دقیقا سواله من همینه

همون تک والد هم اگر از نطر مالی و محبت و پشتیبانی بچه رو ساپورت کنه خیلی خوبه هزاران پدرو مادر باهم ...

اره.ی والد و ساپورت مالی کامل،به نظرم بچه رو دچاره نشکل ننیکنه و سالم بزرگ میشه.دقیقا سواله من همینه

بچه های که پدر و مادرشون جدا شدن گاهی اوقات ممکنه از این که بعضیا دلسوزی می کنن حالا از سر محبت یا ه ...

متاسفانه یه تفکر اشتباه هست که مردم فکر میکنن بچه های طلاق تو دسته ی بچه های عادی قرار نمیگیرن:|.. 

آخه ربطی نداره

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم از ترحم متنفرم میخام حمله کنم طرفم وقتی همش اینو میکوبه تو صورتم

اهمیت نده عزیزم،،متاسفانه بعضیا تا می فهمن پدر و مادر یه نفر جدا شدن سیلی از ترحما رو شروع می کنن!!!!

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

راستش من سنم بالای ۲۰ساله و دوران حساسی ام کلی خواستگار میاد و میرهحتی میتونم سریع ازدواج کنم برم که ...

دقیقا اونایی ک مثلا بخاطر بچه هاشون موندن اشتباه بزرگی کردن

نمونه اش پدر و مادر خودم بعد هز ۳۰ و چند سال وقتی تمام مشکلات روحی رو به منو داداشم تقدیم کردن حالا جداشدن

میدونی چقدررررر ما اذیت شدیم

چقدر دعوا دیدیم

چقدر استرس کشیدیم

بی اعصاب افسرده خسته بی حال

مریض شدم ک خوبم نمیشه

عزیزم اون خلا همیشه همراه بچه هست حتی اگه بچه حمایت مالی بشه ولی اینکه چیزی به اسم خانواده رو تجربه ...

فکر کنم اونایی که تو بچگی پدر مادرشون طلاق میگیرن،اصلا معنی خانواده رو ننیفهمن یا از زن یا مرد،میترسن🥲

2810