2777
2789
من برام سواله طلاق تو ۱۰ سالگی برا بچه بهتره یا ۲۰ سالگی؟

راستش من سنم بالای ۲۰ساله و دوران حساسی ام کلی خواستگار میاد و میره

حتی میتونم سریع ازدواج کنم برم که یکم از این جو دور بشم و عشق رو تجربه کنم 

ولی اینکارو نمبکنم میدونی چرا؟روحیه م گرفته شده ،اعصابم کشش نداره ، بی حوصله شدم و خسته روحی 

من چجوری میتونم وارد زندگی مشترک بشم؟

اینا که میدونستن زندگیشون دوام نداره و بقول خودشون بخاطر بچه موندن ظلم کردن در حق بچه یعنی همو دوست ندارن بخاطر نفرسومی موندن و خب کاملا بدیهی و مشخصه که این زندگی میپاشه و همینم شد 

من میگم کاش همون اول جداشده بودن و کار به اینجا نمی رسید که هممون خسته و بیمار جسمی روحی بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشون مهم نیست مخصوصا بابام نمیدونم چرا هردۉشون منو دیوار کوتاه دیدن و انگار کینه بدلشونه از من از ...

فقط تو نه همه ی بچه های طلاق وضعشون همینه و به چشم سر باردیده میشن 

خب منم همینو میگم دیگه عزیزم تو که خودت بهتر میدونی 

اگه میتونی جدا شو ازشون

ببین طلاق به خودی خود تاثیر خاصی تو بچه ها نداره و باعث چیزی نمیشه

همه چیز و همه چیز به پدر و مادر ربط داره

بخاطر همینم بین بچه های طلاق و بقیه بچه ها هیچ فرقی نیست فکر نکنی فرقی دارن

در یک صورت طلاق اثرات بدشو میزاره که پدر و مادر هردو آدمای نرمال و ایده آلی باشن... 

یعنی به طلاق ربطی نداره

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین طلاق به خودی خود تاثیر خاصی تو بچه ها نداره و باعث چیزی نمیشههمه چیز و همه چیز به پدر و مادر رب ...

خب این ایده ال بودن چیه و چه رفتاریخگه که بچه اذیت نشه؟

بچه های که پدر و مادرشون جدا شدن گاهی اوقات ممکنه از این که بعضیا دلسوزی می کنن حالا از سر محبت یا هر چیز دیگه ای ناراحت بشن.

پسرِ همسرم الان این جوره بعضی وقتا با هم تعریف می کنیم میگه بهم دوست نداره دوستاش یا خانواده ی دوستاش فکر کنن الان مثلاً مورد ظلم واقع شده چون همسرم و زن سابقش جدا شدن.

می بینم چه قدر درست میگه چرا باید دلسوزی بشه در حقشون؟؟

اونا هم مثل بچه های دیگه و گاهی اوقات اوضاعشون خیلی بهتر از بچه هایی هست که تو جنگ و دعوا بزرگ میشن.

و حالش هم نسبت به خیلی از بچه ها می بینم بهتره خب این که همسرم و مادر پسرش جدا نمی شدن بهتر بود اما بعد طلاقشون هم رهاش نکردن به حال خودش به تربیت و نیازاش اهمیت دادن از هم برای پسرشون یه آدم وحشتناک نساختن نگفتن چون جدا شدیم حالا همو جلوی بچه بکوبیم تا از مادرش یا پدرش بدش بیاد.

یعنی این پسر گاهی اوقات یه کارایی می کنه که من همیشه تربیت همسرم و مخصوصاً مادرش رو تحسین می کنم حالا بچه هایی هم دیدم پدر و مادرشون جدا نشدن اما هر روز در حال جنگن و تربیت بچه یادشون رفته اصلاً یادشون رفته بچه دارن این وسط.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

شما بعد جدایی والدینت ازدواج کردی؟ تو پروسه ازدواج مشکلی برات پیش نیومد؟

اره بعدش

نه مشکلی نبود 

شهر ام کوچیک نیست عادیه جدا شدن

همه بچه ها خواهرم اینا هم مشکلی نداشتن

چون پدر مادرمم بعد طلاق ازدواج نکردن

اگه قراره تهش طلاق باشه و تنها دلیل زندگی بچه باشه ۱۰۰ درصد بچگی بهتره ولی اون والد باید به شدت حامی ...

اره اینم هست‌من دورادور یا شنیدم بعده طلاق ی حانی ول میکنه کلا نیره...

ولی برام سواله،اگه اون حامی بود و هر هفته نیدید بچه رو باز بچه بهتر نیشد یا خلا رو داشت چون ی والد تو خونه نبودخ؟

بستگی به حمایت پدرو مادر داره من خیلی بچه هارو دیرم بسیار پرانرژی و حال خوب تر از بقیه بچه هان چون ا ...

اره دیگه اگه دو والد بنونن و حمایت کنن.متاسفانه،بعده طلاق ی والد میره...یا فقط مول نیده و نیست

خب این ایده ال بودن چیه و چه رفتاریخگه که بچه اذیت نشه؟

منظورم اینه درصورتی میشه گفت طلاق فلان اثراتو رو بچه گذاشت و... که هم پدر بچه هم مادر بچه آدمای نرمال باشن نه مثل اکثر خانواده های سمی ایرانی که فقط اون بچه تنها حسرتش این باشه مامان و باباش کنار هم باشن و یه خانواده باشن و با هم زندگی کنن

ولی وقتی پدر مادر سم هستن هرچی بگی سر بچه میاد ولی خب طلاق هم نبود بازم اون بچه اون شرایط بدو داشت حتی بدتر پس ربطی به طلاق نداره صددرصد به پدر و مادر بچه ربط داره

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه هر دو والد رو همیشه میبینه؟

الان دیگه ۱۵ سالشه،،،،از ۲ سالگی ۵ روز در هفته با مادرش بود،،،،۲ روز آخر هفته با همسرم

بعد که مادرش ازدواج کرد گفت میاد با ما زندگی می کنه کلاً

ولی همچنان مادرش رو گاهی اوقات میره می بینه در کل با مادرش بزرگ شد و جدیداً اومده با ما.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

2810