2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هستم ۱۵ سال پیش جدا شدن بدتترین ظلمها در حقم شد جوری روزگارم چرخید که رسما ۱۱ سال اسیر دست بابام ...

وای دقیقا حرفای دل منو گفتی 

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
وای عزیزمممم چقد ناراحت شدم . مت نمیدونم اینا که تفاهم ندارن چرا بچه میارن واقعا خودشون که بدبختن که ...

باز اینایی که بچه طبیعی میارن قابل تحملتره فکر کن اونایی با هزار مصیبت وهزینه ای وی اف میکنن یا رحم اجاره ای بعد بهم خیانت میکنن وطلاق میدن

ن ناراحت نشدم عزیزم مسعله دیدنش نبود مسعله محبت ندیدن ازش بودکلا پدرم آدم سمی ایه از اینا ک الان اگ ...

شما پدر مادرت جداشده بودن ازدواج کردی یا قبل جدایی شوهر کردی؟

خدایی نکرده شوهرت تو این مورد ازت سواستفاده و سرکوفت نمیده؟

وای دقیقا حرفای دل منو گفتی

حرفامون زیاده ولی بیخیال

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
شما پدر مادرت جداشده بودن ازدواج کردی یا قبل جدایی شوهر کردی؟خدایی نکرده شوهرت تو این مورد ازت سواست ...

ببین اونا بچگی من طلاق گرفتن

منم بعد ۱۸ سال ازدواج کردمو شوهرم خانوادم و دید 

ولی نمیدونست پدرم اینا چقدر سمی هستن

الان باهاشون سرسنگینه چون دیده منم دلم پره

دیده یجاها بدرفتاری کردن و ب طبع وقتی تو جمع خانواده پدریم هست ی آدم خشک میشه ک انگار کم محل میکنه ولی وقتی سمت مامانم اینا میاد خوبه چون اونا احترام شو دارن

در نهایت باید بگم الان ک ری اکشنی نداره ولی این ضعف زندگی منه

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
ببین اونا بچگی من طلاق گرفتنمنم بعد ۱۸ سال ازدواج کردمو شوهرم خانوادم و دید ولی نمیدونست پدرم اینا چ ...

دیگه فکر خانوادتو نکن قسمت من و شما اینطور بوده 

اگه خداروشکر از ازدواجت راضی هستی پس وقتتو بزار برای زندگی خودت و آیندتو با همسرت و در آینده بچه بساز 

بیخیال 

شرایطمون مثل همه درکت میکنم چی میگی یعنی میفهممتو من نیز دنبال راهی برای خلاصی

عهی🙁🙂🫂

به تو هم گیر دادن ازدواج کنی که از شرت راحت حلاص شن یا هنوز به اون مرحله نرسیده؟

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

2810