2777
2789
بحث پول نی منظور از حسرت نبود مادر یا پدره مثلن آدم با خودش میگه کاش منم مث بچه های دیگ پدر مادرم پی ...

حتی اکه خانواده نادری خیلی حانی باشع؟

به نظرم خانواده پدری،نمیتونه زیاد حانی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان متوجه شدن‌ببخشید ناراحتت کردم.اگه هفته ای ۱ بار هم پدرت رو میدیدی باز این خلا رو داشتی؟

ن ناراحت نشدم عزیزم 

مسعله دیدنش نبود مسعله محبت ندیدن ازش بود

کلا پدرم آدم سمی ایه از اینا ک الان اگ طلاقم نگرفته بودم من ی روانی بودم🤣🤣

مثلا در حدی ک ب حرفش گوش ندی قهر میکنه مرد گنده الان شده پنجاه سالش ولی بامن قهره باورت میشه؟ چون دعوتش نکردم خونه در صورتی ک میتونست ی توکع پا خونه دخترش بیاد و عید منو خانواده شوهرم سر افکنده نکنه ک باباش بهش سر نزد عید هعی خواهر چی بگم هرچی میگم از یجای دلم حرف درمیاد🤣

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
حتی اکه خانواده نادری خیلی حانی باشع؟به نظرم خانواده پدری،نمیتونه زیاد حانی باشه

اره بنظرم مادر و خانواده مادری میتونن حامی باشن 

حالا شاید واس بعضیام فرق داشته باشه

مثلن من خانواده پدریم حامی ک هیچ میگفتن پیششون برم میندازنم پرورشگاه ولی باز ب خانواده آدم بستگی داره یکی پدری خوبه یکی مادری

تویی ک این امضا رو میخونی لطفن برام صلوات بفرس🥲♥️

منیکه از وقتی چشمامو‌ باز کردم پدر و مادرم با هم مشکل داشتن 

بعد بیست سال جدا شدن 

مامانم میخواد ازدواج کنه 

پدرمم همینطور 

ولی بچه طلاق بودن شرف داره تا تو خانواده باشن که جدا نشن از هم و هرروز بحث و درگیری باشه

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

اره بنظرم مادر و خانواده مادری میتونن حامی باشن حالا شاید واس بعضیام فرق داشته باشهمثلن من خانواده پ ...

مال مام مادری خوبن شکرخدا پدری گرگگگگگ

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
اونکه مهم نیست.از نبود ی والد غمگین نیستن؟

چرا غمگین میشن

اما بعدا میفهمن طلاق بهترین گزینه بوده چون 

دیدن دعواها و اختلاف ها خیلی بده

خودم بچه طلاقم

نزدیک چهل سالمه 

۱۹ ساله بودم جدا شدن پدر مادرم

من هستم ۱۵ سال پیش جدا شدن بدتترین ظلمها در حقم شد جوری روزگارم چرخید که رسما ۱۱ سال اسیر دست بابام شدم و فقط ظلم دیدم تا وقت ازدواجم ورق برگشت خدا نگاهم کرد .... الان دختری هستم به همه بدبینم حتی ب مادرم. از همه فراریم . و درون همه رو دیدم .... فهمیدم اونی که بیشتر توی روم میخنده خنجرش محکمتره ...فهمیدم خانواده ای در کار نیست . فهمیدم در ظاهر صلح طلب باشم امادر باطن انزوا طلب.... فهمیدم هیچ مردی قابل اعتماد نیست و هر چی هست باید دست من باشه . من تبدیل به یک هیولاشدم . هیولایی که به کسی اسیب نمیزنه اما زخم خوردست و با کوچترین اسیب تمام زخمهاش سر باز میکنن‌‌‌‌... 

شاید تنها بچه ای باشم که نه پدرشو قبول داره نه مادرشو ولی در ظاهر همه فکر میکنن اونا برای من ارزشمندن.  

زود میرنجم . زودم میبخشم

اما هرگز فراموش نمیکنم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
2810