2777
2789
گلم شما چند سالتونه ؟

لابد بخاطر اسم کاربریم میگین😁

عزیزم اون سال نامزدیمه. من متولد 66 هستم

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لابد بخاطر اسم کاربریم میگین😁عزیزم اون سال نامزدیمه. من متولد 66 هستم

نه قربونت بخاطر اینکه نوشتی مادر چهار بچه ای ماشاالله 

بخاطر اون پرسیدم❤️😂

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
نه قربونت بخاطر اینکه نوشتی مادر چهار بچه ای ماشاالله بخاطر اون پرسیدم❤️😂

ماشاالله به جونتون عزیز. آخه همش میپرسن متولد 85 هستی؟؟؟ 🌹

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
ماشاالله به جونتون عزیز. آخه همش میپرسن متولد 85 هستی؟؟؟ 🌹

اهان بعد اختلاف سنی بچه‌ها چقدرن 

خودتون بچه دوست داشتید یا شوهرتون اخه خیلی زحمت داره خرج اینا

اهان بعد اختلاف سنی بچه‌ها چقدرن خودتون بچه دوست داشتید یا شوهرتون اخه خیلی زحمت داره خرج اینا

اختلاف سنیشون بین سه و نیم تا چهار ساله... هردو با هم توافق کردیم... منکر زحمت و خرجش نیستم. اما برای ما سنگینه برای خدا که نیست....رزق و روزی ما از وقتی یک بچه داشتیم تا الان نه تنها کم نشده بلکه بیشترم شده و این ابدا با معادلات دنیایی ما جور در نمیاد... هرچقدر اینجا مسخره شدم بازم نمیتونم منکر چیزی که با چشم دارم میبینم نمیشم🥰

اختلاف سنیشون بین سه و نیم تا چهار ساله... هردو با هم توافق کردیم... منکر زحمت و خرجش نیستم. اما برا ...

بله درست میگی انشاالله که همیشه در پناه خدا باشید و سلامت عزیزم 

راستش من ۲۵سالمه سن کم ازدواج کردم بعد بچه اولم پسر بود یکی اوردم دختر ۶ماه پیش تو تصادف پسرمو از دست دادم زندگیم داغون شد 😔دوس دارم دوباره بیارم ولی میترسم میگم شوهرم یکم آروم بگیره اگه پسر بشه 

بله درست میگی انشاالله که همیشه در پناه خدا باشید و سلامت عزیزم راستش من ۲۵سالمه سن کم ازدواج کردم ب ...

الهی فدای دلت بشم عزیزم. از صمیم قلب برات صبر از خدا میخوام و برات صلوات میفرستم. داغ خیلی سختی تجربه کردی و ان شاءالله با کمک خدا و اهل بیت زود سرپا میشی و خانواده رو سرپا میکنی... ما خانومها خیلی قوی تر از اونیم که فکر میکنیم. اقایون در ظاهر قوی هستن اما اگر دو روز ما افسرده باشیم از هم میپاشن...... هرچند هیچی جای گل پسرت رو برات پر نمیکنه اما ان شاءالله خدا به جای اون فرشته آسمونی چندین و چند فرزند سالم و صالح بهتون بده که نور چشمتون بشن هم این دنیا و هم اون دنیا....