2777
2789
بنظرم خودتی اینجور گفتی صادقانه بگیم وگرنه این خانم اون طور نیست که همه تعریف قشنگیشو بکنن بیشتر زنا ...

نه والا بجون بچم خودم نیستم 

ی خانوم تو فامیله 

رفته قهر گفته شوهرم قدر خوشگلیمو نمیدونه😕

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اموزش ابتدایی فرهنگیان برا پزشکی میخوندم ولی پیرارو فقط میتونستم بیارم که رفتم فرهنگیان

اهاااا

موفق باشییی🥲💗

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

میاری انشالله امسالم ظرفیاتا بیش تر شده خوب بخون واسه مصاحبه حواستو جمع کن مثل من نشی اکانت تلگرامو ...

آخ از این مصاحبه ها 

شنیدم میگن اگر تراز کنکور رشته ات با منابع فرهنگیان یکی باشه ، به مصاحبه دعوتی ،درسته؟

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
منم خواستم بزارم ..

من شما رو بیشتر از خودم دیدم 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خودتی؟😃شبیه ملکه ثریایی

اره عزیزم

اره چند نفر گفتن 

خودمم دیدم..

اون زیباتره

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

من شما رو بیشتر از خودم دیدم

حالا من کم میام سعی میکنم نزارم..

تاپیک های دیگه ام حدود1 ماهه نمیزارم الان هوس کردم

ببخشید دیگه نمیزارم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

حالا من کم میام سعی میکنم نزارم..تاپیک های دیگه ام حدود1 ماهه نمیزارم الان هوس کردمببخشید دیگه نمیزا ...

چرا نذاری؟ 

من هر دفعه از این حجم زیبایی لذت میبرم 😊🫂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810