2777
2789
خیلی قشنگی

ب شما نمیرسم 

تو زیباتری

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

چجوری پاک کنم اینستا ندارم من تلگرام چجوری پاک کنم پاک کنم نمیبینن؟؟

دیلیت اکانتم کنی پیامات میمونه یه کاری براش بکن شمارت به اسم خودته؟

یکی بود میگفت شمارم واسه خودم نبود کاربریمم اسم خودم نبود چند سال پیش دیلیت اکانتم کردمش ولی تو مصاحبه ردم کردن بعد که اعتراض رفته بود پرینت پیاماشو در اورده بودن جلوش گذاشته بودن انگار تو گروه های هواداری فوتبال فوش رکیک داده بود 

بعد دیگه اینم گفته ماله چند سال پیشه اون موقع سواد رسانه ای نداشتمو اشتباه کردمو اینا دفاعیه نوشته بود فکر کنم اعتراضش قبول شد 

حالا اینا خوبه منو برا چی انداختن😑

سر اینکه ازم پرسیده بود نمازای یومیه میری مسجد گفته بودم نه خونه میخونم 😑

دفاعیه قبول شد ولی ورودی بهمن شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ از این مصاحبه ها شنیدم میگن اگر تراز کنکور رشته ات با منابع فرهنگیان یکی باشه ، به مصاحبه دعوتی ، ...

مصاحبه شدیدددددددد گیر میدن ببین شدید مثلا پسرارو سر اینکه تو محل تی شرت استین کوتاه پوشیدن رد کردن 

مجازی که خیلی مهمه با فتا همکاری میکنن ته توی مجازیتو در میارن

نه همچین چیزی نشنیدم من 

من اردیبهشت کامل آماده نبودم ترازم فرهنگیانم ۷۶۰۰ شد دعوت شدم

نه به نظر من که شما زیباتری ماشالله بهت ۲۰ ۲۱ سالت باشه فکر کنم اره؟عکستو ولی سعی کن نذاری سایت مخصو ...

3 اسفند میشم 20

ممنونم بازم لطف داری

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

دیلیت اکانتم کنی پیامات میمونه یه کاری براش بکن شمارت به اسم خودته؟یکی بود میگفت شمارم واسه خودم نبو ...

عه چه بد عزیزم درخواست دادم بهت قبول کن لطفا همه چیو بگو

اشکالی نداره خطمو عوض میکنم 

عه چه بد عزیزم درخواست دادم بهت قبول کن لطفا همه چیو بگو اشکالی نداره خطمو عوض میکنم

باشه عزیزم هر سوالی داشتی بپرس خودمم چیزی به ذهنم برسه میگم

برا سوالاش کانال نوتروفیل یه جزوه مصاحبه فرهنگیان گذاشته بودن همونو خوندم همه رو جواب دادم 

یکم روخونی قرآنم بد بود اینو خیلی تمرین کن

و حواست به مجازی خیلی خیلی خیلیییییییییی باشه