خانوما کلن همسر من خیلی شوخی می کنه و منم اصلا دوست ندارم. دیروز داره یه کلیپ تو اینستا می بینه درباره زوال عقل بعد برگشته به من می گه فک کنم تو هم زوال عقل داری!
من انقد ناراحت شدم و واکنش نشون دادم الان یه روزه با هم قهریم. انقد پر رو هست که منو مقصر می دونه می گه من شوخی کردم باهات
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
بگرد دنبال یپست راجب کوتاهی الت تناسلی و زود انزالی
یهو بگو عه دقیقا مشکل توعه هر هر بخند
بعدم بگو شوخیه دیگه از همون شوخیا که تو میکنی
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
خو شما ک همسرت و میشناسی شوخی کرده ولی اگه میخوای جواب بگیری ی جایی ک کنار هم خلوت کردین بهش با مهربونی بگو میدونم شوخی میکنی ولی من ناراحت میشم یرجور ک خودت میدونی باش حرف بزن دیگه تکرار نمیکنه
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب پس در این صورت تنها چارتون اینه که بی تفاوت باشین بعد یه مدت خودش میبینه شما هیچ واکنشی نشون نمیدین و بیخیال میشه اما به شرطی که واقعا بی تفاوت شین نه تظاهر