2777
2789
عنوان

خواستگارم‌میگه مادرم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 41 پست
میگم من قرار نیست برم بگیرم ک میگه خب مادرم ایمحوری گفتهنه راضی نیستم

بگو ب همون مامان جونت هم بگو برات یه دختری پیدا کنه ک ب ۱۴تا سکه راضی باشه من نمیتونم با ۱۴تا سکه ازدواج کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب پسره بگو ۱۱۴ کمتر نمیشع بگو تو این مورد نظر خانواده منم مث خانواده شما مهمه

گفتم بزار ببینم چی میگه

اعصابم خرده یعنی چی اخه ۱۴ تا 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بگو من مهریه عجیب و غریب و نامتعارفی نخواستم ازتون که چک و چونه میزنین

نه حرف مامان شما که ۱۴ تا گفتن 

نه حرف مامان من که ۲۰۰ تا گفتن

حرف آخرم ۱۱۴ تاست تمام

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بگو ب همون مامان جونت هم بگو برات یه دختری پیدا کنه ک ب ۱۴تا سکه راضی باشه من نمیتونم با ۱۴تا سکه از ...

چیکار کنم حالم بده 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بگو من مهریه عجیب و غریب و نامتعارفی نخواستم ازتون که چک و چونه میزنیننه حرف مامان شما که ۱۴ تا گفتن ...

قبول نمیکنه اصلا 

گفتم بزار ببینم چی میگهاعصابم خرده یعنی چی اخه ۱۴ تا

مادر شوهر منم گف ۱۴ 

مامانم میگف ۵۰۰ 

من با شوهرم گفتیم ب هیچ کدوماتون کاری نداریم ۱۱۴ 

توافق داریم 

دیگه اونام چیزی نگفتن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
بگو من مهریه عجیب و غریب و نامتعارفی نخواستم ازتون که چک و چونه میزنیننه حرف مامان شما که ۱۴ تا گفتن ...

قبول نمیکنه در صورتی ک گفتم با مهریه مورد نظرتون موافقت نشه چیکار می‌کنین گفت درستش می‌کنیم 

قبول نمیکنه اصلا

پس ولش کن 

دو روز دیگه مامانش اجازه نمیده طلای عروسی بخری میگه بدلی بگیر

مامانش اجازه نمیده سفر درست و حسابی بری

و هر خرجی بخواد بکنه واست مامانش رای این پسر رو میزنه

۱۴ تا خیلی خیلی کمه کسی که میگه ۱۴ تا یعنی خیلی منفعت طلبه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پس ولش کن دو روز دیگه مامانش اجازه نمیده طلای عروسی بخری میگه بدلی بگیرمامانش اجازه نمیده سفر درست و ...

نمی‌دونم بخدا ۱۴ تا خیلی کمه

پس ولش کن دو روز دیگه مامانش اجازه نمیده طلای عروسی بخری میگه بدلی بگیرمامانش اجازه نمیده سفر درست و ...

میگه همون ۱۴ تا ۷ میلیارد میشه انگار قراره فردا بگیرم 

2810